Askov Højskole

Forberedelse til uddannelse - forberedelse til livet!

Elias von Staffeldt, tidligere elev på Askov Højskole:

"Jeg var egentlig skeptisk, da min søster foreslog mig at tage på højskole. Men med argumentet “Livet skal ikke kun gøres op i penge, men også i oplevelser” fik hun mig overbevist. Og det er jeg taknemmelig for i dag. Jeg har fået en masse ud af mit ophold på Askov højskole, hvor jeg fik en masse fagligt udbytte med undervisning på højt niveau og blev studieklar til mit studie på Danmarks Medie – og Journalisthøjskole, en masse uforglemmelige oplevelser og venner for livet. Derfor synes jeg, at man skal gøre sig selv den tjeneste at tage på Askov højskole."

Kløves Blog

Ord fra vores højtærede forstander

jørgen-kløve

www.kloeves.dk

www.medielaboratoriet.com

Medielaboratoriet er Askov-elevernes eget, tværfaglige portfolie hvor de kan publicere og promovere

Medielaboratioriet er siden hvor du kan følge højskoleelevernes produktioner i faget Medielaboratoriet. Det er i Medielaboratoriet eleverne kan hoppe ud på det dybe vand for at se om eksperimenterne med de skrevne samt audio-visuelle platforme virker. Derfor vil de også gerne have respons på deres produktioner fra netop dig.

Se arbejdet her!