Virtual Reality

28.02.21 – 27.03.21

Virtual Reality

Et fire ugers intensivt højskolekursus

 

“Tag dine første skridt ind i Virtual Reality-verdenen på Askov Højskole”

 

Askov Højskole tilbyder med dette intensive fire ugers kursus en unik mulighed for at lære, hvordan man kan producere Virtual Reality.

Lær om mediets muligheder og gå på opdagelse i, hvordan VR bruges til at give liv til en historie. I samarbejde med andre kursister udvikler og producerer du en lille VR-oplevelse – det kan være i form af f.eks. et spil, et mysterium eller et læringsværktøj.

Forløb

I den første uge undersøger vi, hvad VR er og kan. Du prøver forskellige VR-oplevelser af, ser eksempler på brug af VR i hjælpemidler og læringssammenhænge, du laver escape rooms, lærer om forgrenet historiefortælling og får et lynkursus i de nødvendige digitale værktøjer.

De følgende tre uger går vi i produktion. Der skal udvikles en historie, skrives manuskript, planlægges og filmes og animeres. Herefter skal det hele klippes og programmeres, der skal laves lyddesign og tekster, og spillet eller oplevelsen skal testes løbende. På kurset kommer du således igennem en hel produktionsproces til du står med et færdigt produkt.

 

Smag på højskolelivet

På kurset får du desuden en smagsprøve på, hvad det vil sige at gå på højskole. Du sover og spiser på skolen og bliver en del af højskolelivet – med alt hvad det indebærer af foredrag, fælles-aktiviteter og fester. Indkvartering på enkeltværelse eller dobbeltværelse er mulig.

Hvis man i løbet af marts får smag for højskolelivet, er det muligt efterfølgende at forlænge sit ophold til den 20. juni, da VR-kurset indgår i Askov Højskoles 16-ugers forårskursus for linjefagene Game Design, Film & TV, Robot-teknologi og Litteratur.

Læs mere om højskolens lange forårskurser på hjemmesiden her: Askov Højskole

 

Undervisere på Virtual Reality-kurset på Askov Højskole er Simon Köslich (robot-lærer), Ditte Svane (film-lærer) og Morten Lyk (Game Design-lærer).

Læs mere om underviserne på deres linjefags sider og her: Undervisere på Askov Højskole

 

Kursusinfo 2021

Varighed:4 uger
Startdato:28. februar 2021
Slutdato:27. marts 2021
  
Pris: 2.000,- pr. uge