Absolut Askov

01.08.21 – 06.08.21

Absolut Askov

Savner du at gå på højskole – eller kunne du godt tænke dig at prøve det? Vi har kogt et langt ophold ned til seks dages intensiv højskole med alt hvad det indebærer af faglig fordybelse, aktiviteter, fællesskab, sang, hygge og fest. Ugen er bygget op omkring faste workshops og fælles aktiviteter. Du vælger workshop ved tilmelding.

Vælg mellem følgende workshops

Kunstnerisk aktivisme

Du guides gennem den kunstneriske aktivismes historie, potentialer og virkemidler. Vi arbejder på egne aktivistiske kunstværker gennem f.eks. linoleumstryk, skulpturer og performance.
Vært: Anne Marie Malmberg

Det gode portræt

For dig, der har lyst til at blive bedre til at fortælle gennem portrætter. Med fokus på det dokumentariske fotografi dykker vi ned i brugen af lys og miljø.
Vært: Tobias Stidsen og Julie Kristensen

Latinske rytmer

Her dyrker vi den sydamerikanske musik. Vi vil arbejde med rytmeflow, rytmisk sammenspil og kor i forskellige genrer. Alle kan være med.
Vært: Lea Maria Jørgensen

Tegn verden

For dig, der vil prøve kræfter med at tegne fotorealistisk. Vi tegner efter fotografier og går på opdagelse efter motiver at tegne efter.
Vært: Sandra Kruse Jensen og Rebecca Madsen

Forum til forandring

Prøv kræfter med forumteater. Gennem øvelser, leg og iscenesættelser vil vi arbejde med forskellige måder at kommunikere og handle på i komplicerede situationer set fra forskellige perspektiver.
Vært: Mette Gjandrup Tast og Cilie Hauser Kristiansen

Bliv hængende til Gammel Elev Weekend

I weekenden efter Absolut Askov er der Gammel Elev Weekend for tidligere elever. Er du tidligere elev, er du velkommen til at blive weekenden over og møde alle dine gamle venner og opleve højskoleboblen igen. Læs mere om Gammel Elev Weekend her

Kursusledere

Ditte Svane og Louise Munk Andersen.

Kurset arrangeres og afholdes i samarbejde med Askov Højskoles elevforening. Kursusprisen er i denne uge billigere end på de øvrige højskolekurser, fordi alle workshops bliver varetaget af nøje udvalgte tidligere elever fra højskolen og andre dygtige, unge undervisere.

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 6 dage