23. januar: Alssundgymnasiet åbner demokrati-debatten

22 elever fra 2. g V16 på  Alssundgymnium var de første til at tage handsken op og diskutere med hinanden, hvad demokrati er for en størrelse, da de fredag 23. januar gæstede Askov Højskole. Eleverne drøftede blandt andet demokrati og religion, ytringsfrihed, menneskerettigheder og integration.

Alssund-eleverne arbejdede blandt andet i Foredragssalen med deres temaer om demokrati, inden de blev præsenteret for deres kammerater.

2.g'erne fra V16 på Alssundgymnasium i gang med at drøfte demokrati.

2.g’erne fra V16 på Alssundgymnasium i gang med at drøfte demokrati.

Det var ikke sådan lige at blive enige om demokrati, men det er heller ikke meningen på Askov Højskole. Men at man tager debatten i respekt for andre holdninger.

Religion og Demokratihøjskoleophold

Klik på linkene herover og se, hvad eleverne fra Alssund arbejdede med.