Animarts

03.03.19 – 30.03.19

Et fireugers intensivt højskolekursus i animation  

Askov Højskole tilbyder en unik mulighed for at snuse til animation og gå på opdagelse i, hvordan animation kan bruges til at give liv til en historie. Det kan være i form af en tegnefilm, stopmotion, animerede sekvenser eller objekter i andre former for film, i computerspil eller i applikationer, der benytter Augmented Reality.

Du behøver ikke have erfaring med animation. Vi starter ved begyndelsen og bygger viden og færdigheder op trin for trin.

Første del af kurset (1 1/2 uge) giver dig en bred indsigt i animationsfilmens virkemidler og værktøjer. Du stifter bekendtskab med programmer som Blender, Krita og Photoshop, og du prøver at udforme meget små produktioner. Du kommer også til at høre om animationsfilmenes historie og udvikling. Og endelig udvikler du sammen med de andre deltagere ideer til projekter, hvor animation indgår som en væsentlig del.

Se filmen her fra elevernes første produktion på Animarts-kurset 2018:

 

I anden del af kurset (2 1/2 uge) arbejder du med at realisere en af de ideer, som du har været med til at udvikle i kursets første del. Du arbejder sammen med andre kursister i en gruppe. Lærerne tilrettelægger målrettet undervisning og vejledning, som netop kan hjælpe dig og dit projekt videre og ud i livet.

På kurset kan du således komme igennem en hel produktionsproces fra idéudvikling og skitsetegning over arbejde med animationsprogram og lyddesign, til du står med et færdigt produkt.

På Animarts deltager også elever fra højskolens lange forårskursus, og du får således en smagsprøve på, hvad det vil sige at gå på højskole. Du sover og spiser på skolen og bliver en del af højskolelivet, med alt hvad det indebærer af foredrag, fællesmøder og fester.

Indkvartering på enkeltværelse eller dobbeltværelse er mulig.

Undervisere: Ditte Svane, Morten Lyk og Klaus Majgaard

Ja tak! Tilmeld mig Animarts

Ditte_Svane

Ditte Svane

Morten Lyk

Klaus_M

Klaus Majgaard

 

 

 

 

 

Priser

Ophold på Animarts koster kr. 2.000 pr. uge, i alt kr. 8.000, som indbetales senest tre uger før start.

Tilmeldingsgebyr: 500 kr.

Depositum: 1.500 kr.

I alt betales 2.000 kr. ved tilmelding. Beløbet tilbagebetales ikke ved udeblivelse.

Leje af linned: 140 kr. pr. måned