Animarts

01.03.18 – 28.03.18

Et fireugers intensivt højskolekursus i animation  

Askov Højskole tilbyder en unik mulighed for at snuse til animationsfilmproduktion. Her kan du få et indblik i, hvad det kræver at lave animationsfilm og prøve kræfter med alle aspekter af processen.

På kurset vil du komme igennem en hel produktionsproces fra idéudvikling og skitsetegning over arbejde med animationsprogram og lyddesign, til du står med et færdigt produkt.

Du kommer til at lære om dramaturgi, produktion, storyboard, koncept art, key frames, sound scapes og alt det andet, der er vigtigt for at forstå, hvordan animationsfilm er skruet sammen.

Du kommer til at arbejde på dit produkt i samarbejde med andre under kyndig vejledning fra underviserne, og du vil undervejs møde stærke spillere fra den danske animationsbranche, blandt andet på en udflugt til Danmarks animationshovedstad Viborg.

Du skal se eksempler, få ideer, tegne, kassere, fremlægge og knokle, og du ender ud med en lille animationsfilm og en masse erfaring. Begge dele kan du bruge, hvis du finder ud af, at animation er vejen for dig. Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

På Animarts deltager også elever fra højskolens lange forårskursus, og du får således en smagsprøve på, hvad det vil sige at gå på højskole. Du sover og spiser på skolen og bliver en del af højskolelivet, med alt hvad det indebærer af foredrag, fællesmøder og fester.

Indkvartering på enkeltværelse eller dobbeltværelse er mulig.

Undervisere: Ditte Svane, Morten Lyk og Klaus Majgaard

Ja tak! Tilmeld mig Animarts

Ditte_Svane

Ditte Svane

Morten Lyk

Klaus_M

Klaus Majgaard

 

 

 

 

 

Priser

Ophold på det prøveforberedende forløb koster kr. 2.000 pr. uge, i alt kr. 8.000, som indbetales senest tre uger før start.

Tilmeldingsgebyr: 500 kr.

Depositum: 1.500 kr.

I alt betales 2.000 kr. ved tilmelding. Beløbet tilbagebetales ikke ved udeblivelse.

Leje af linned: 140 kr. pr. måned