Askov-elever skal udvikle VR-spil i samarbejde med forskere på SDU

Elever, der starter på linjefagene “Film og TV” og “Game Design” på Askov Højskole efter sommerferien, skal med i et banebrydende forskningsprojekt under Syddansk Universitet. Projektet går ud at udvikle en app og et Virtual Reality-spil, der kan klæde danske teenagere og unge bedre på til at modstå socialt pres i forbindelse med alkohol.

Eleverne fra Askov højskole skal være med til at bidrage med viden og input til projektet, men de skal også deltage direkte i arbejdet med udviklingen af app’en og Virtual Reality-brillen. Derfor er lærere fra “Film og TV” og “Game Design og VR”-linjerne på Askov Højskole også tilknyttet projektet. Det hele ledes af Gunver Majgaard, der er lektor på SDU, men også leder af robotlinjen og kursusleder på Askov Højskole.

Har fået stor medie-opmærksomhed

Idéen om at involvere Virtual Reality i et alkohol-forebyggende arbejde overfor unge har allerede skabt stor opmærksomhed, og projektet er blevet omtalt i flere medier som DR P1, DR P4 Fyn og TV2 Fyn.

I linket her kan ses et direkte interview med Gunver Majgaard i TV2 Fyn, hvor hun mod slutningen nævner, at eleverne fra Askov Højskole også skal være med i projektet:

Har du også lyst til at være med i projektet, eller vil du være elev på Askov Højskole ”Film og TV” eller ”Game Design og VR” så kontakt filmlærer Ditte Svane på tlf. 61 20 08 80 / ds@askov-hojskole.dk eller game- og design-lærer Morten Lyk på ml@askov-hojskole.dk