Askov Højskole er corona-lukket til og med søndag 10. maj

Askov Højskole følger de anvisninger, myndighederne har udsendt i forbindelse med corona-smitten. Torsdag 11. marts sendte vi derfor eleverne hjem, foreløbig indtil søndag 10 maj. I det omfang, det kan lade sig gøre, fjernunderviser vi vores højskoleelever via digitale medier.

Lukningen af skolen betyder desværre også, at kurset Kunst, Litteratur, Historie, der skulle starte søndag 29. marts, er aflyst og alle de øvrige højskole-aktiviteter er lukket ned og aflyst i den periode: foredrag, koncerter etc.

Det er en helt usædvanlig situation, men af hensyn til risikoen for smittespredning har vi naturligvis ikke andre valg, selv om vi ærgrer os sammen med vores elever og kursister.

Har du spørgsmål, er højskolens mail og telefon stadig åben i hele perioden, og du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til et kursus, et forløb eller andet.

Vi følger situationen tæt og retter os efter myndighedernes anvisninger. Hvis der skulle ske yderligere ændringer, melder vi selvfølgelig ud her og på sociale medier. Men vi glæder os til at kunne åbne skolen igen og tage imod alle vores dejlige elever og kursister fra søndag 10. maj.