Askov Højskole søger ny kommunikationspraktikant

Askov Højskole søger en praktikant til kommunikation, marketing og PR i foråret 2020

Askov Højskole forener forskellige verdener, når vi lærer unge om medier, kultur og teknologi. Vi forsøger at give unge mennesker et tiltrængt frirum, hvor de kan få lov til at fordybe sig i deres interesser sammen med andre.

Som praktikant hos os får du en bid af højskolelivet og bliver en del af en dynamisk og engageret medarbejdergruppe. Du skal være med til at kommunikere højskolens vision ud til vores målgrupper og får mulighed for at have fingrene i alt; lige fra markedsføring på SoMe og andre platforme til pressemeddelelser.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En kreativ, sjov og dynamisk arbejdsplads med søde og engagerede kollegaer.
  • Læring og faglig udvikling – du kommer til at lære igennem praktisk erfaring.
  • En spændende hverdag, et fleksibelt arbejdsmiljø og en masse faglige dialoger!

Forventninger til dig

  • At du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring e.l. (Vi er forholdsvis fleksible i forhold til din uddannelse, så længe den er relevant).
  • At du har lyst til at lære og gerne vil udveksle erfaringer.
  • At du har gode samarbejdsevner, men også er i stand til at arbejde selvstændigt og tage initiativ.

Lyder det som noget for dig?

Du kan sende en ansøgning og dit CV til stb@askov-hojskole.dk.

Vi er fleksible med, hvornår du kan starte, men vi forestiller os, at det bliver omkring februar. Derudover ser vi gerne, at praktiksamarbejdet varer minimum 4 måneder. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, hvis du har undervisning, der skal passes sideløbende med din praktik.

Deadline for ansøgning er d. 10/11 2019.

Har du yderligere spørgsmål til højskolen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Steen Tue Bjergborg på stb@askov-hojskole.dk eller tlf.: +45 2666 8266.