Game Design og Virtual Reality

07.01.18 – 23.06.18

Linjefaget Game design og Virtual Reality har tre hovedformål

Du får et bredt kendskab til computerspil – med hensyn til genre, opbygning og spildynamik.

Du får praktisk og faglig indsigt i alle faser af et spils udvikling – og lærer at beherske gennemprøvede og stærke designprincipper og -metoder.

Du får inspiration til udvikle dine egne ideer og gøre dem bedre ved at trække på erfaringer kendte iterative designmetoder og interaktionsdesign. Du har dermed gode forudsætninger for at gå videre i en uddannelse som spiludvikler.

Augmented Reality (AR)

Morten Lyk underviser i VR

Jorden i VR

 

 

 

 

 

 

På Game design designer og afprøver du dine egne spil, skræddersyet efter dine tanker. Hos os får du erfaring til at kunne gøre dine spil til mere end bare små projekter.

Du lærer spiludviklingens håndværk og får lagt grunden til en solid praksis, både når det gælder om at udtænke nye spilverdner og omsætte ideer til konkrete spil. Du bliver introduceret til udviklingsplatformen Unity og programmeringssproget C# . Derudover anvender vi Blender til modellering og animation af 3D-objekter. Vi opbygger din praksis trin for trin, så du går fra at programmere et meget simpelt spil til at udvikle skræddersyede spil i dialog med brugere.

Indlningsvist lærer du at udvikle spil og forstå grundlæggende programmering ved at videreudvikle video tutorials fx roll-a-ball, space shooter og side-scroller. Herunder ses elevernes varianter a side-scroller klassikeren

Anders’ grønne sidescroller

Constances flyvende øer

Magnus’ sidescroller

 

 

 

 

 


Mortens isflager med gedebukke

Simons trolde og svampedyr

Mikkels tank

 

 

 

 

 

 


Derudover udvikler vi sociale hotseat flerbrugerspil:

Hjemmelavet flerbruger controller

Opsætning af spillere

Første iteration af spillet

 

 

 

 

 


Som led i kurset lærer du også at udvikle applikationer i Virtual & Augmented Reality. Du lærer at udvikle modeller og film i 3D.

Igennem undervisningen får du dyb indsigt i, hvordan mennesker bruger spil og andre interaktive teknologier, når de skal underholde sig, lære noget eller samarbejde om at skabe noget nyt.

Du bliver også introduceret til vigtige miljøer inden for spiludvikling – uddannelser, produktionsselskaber, netværk og konferencer.

Din hverdag på Game design
Kurset er for alle os der elsker spil, eller bare vil snuse lidt til området. Det er ekstremt begyndervenligt og tilpasser sig hurtigt niveauet hos de individuelle elever, så alle bliver udfordret.

Vi skal også på studietur og ekskursioner, hvor vi kigger på alt det spændende der er til rådighed, og vælger hvad der er bedst for os. Tidligere hold har:

  • Besøgt Unity
  • Besøgt Kiloo, Knapnok Games og flere store danske spiludviklere
  • Besøgt VR-virksomheden Khora og haft gæsteforedrag med Startup-virksomheden KUBO-robots

og meget mere…

Når du går herfra
Har du oplevet alle sider af spiludviklingens verden, og du har modtaget specielt fokus på design aspekter, der kan tages med herfra og ikke kun bruges i spil, men alle aspekter af design af interaktion mellem mennesker og teknologier.

Hvis du før var i tvivl om hvor du ville hen i spilverdenen, har du nu fået set det hele, og er bedre forberedt på næste trin, hvad enten det er indie-udvikling, jobansøgning eller videre uddannelse som spiludvikler.


Læs mere om livet på højskole

Eller: Book en rundvisning


Linjefagsleder Morten Lyk

Morten Lyk

Morten er uddannet ingeniør og brænder for spiludvikling. Han er i stand til at vise dig hvordan man udvikler spil fra bunden af, alt fra idégenerering, programmering, modellering til færdigt spil. Han har tidligere undervist på Syddansk Universitet i bl.a.  spiludvikling og 3d modellering. Morten har altid været nørd, med interesse i tegneserier, spil og film.

 

 

 

 


 

 

 

Er du klar?

Ja tak! Tilmeld mig Game Design og Virtual Reality, Forår 2018

Priser

Forår 2018 – 24 uger

Ophold på forårsholdet koster kr. 1.688,00 pr. uge, i alt kr. 40.512,00, som indbetales over 6 rater.
I betalingen indgår finansiering af studierejse.
Ved afbrydelse af kurset opkræves skolepenge for yderligere 4 uger.
Efter tilmelding opkræves et tilmeldingsgebyr på kr. 500,00 og depositum på kr. 1.500,00
i alt kr. 2.000,00.
Såfremt du udebliver/afmelder/ikke starter, sker der ikke tilbagebetaling af ovenstående beløb.

Ja tak! Tilmeld mig Gamedesign og Virtual Reality, Efterår 2018