Askov School of Game Design

07.01.18 – 23.06.18

Linjefaget Game design har to hovedformål
Du får praktisk og faglig indsigt i alle faser af et spils udvikling – og lære at beherske gennemprøvede og stærke designprincipper og -metoder

Du får inspiration til udvikle dine egne ideer og gøre dem bedre ved at trække på erfaringer fra nogle af de bedste designere og historiefortællere.

Augmented Reality (AR)

Morten Lyk underviser i VR

Jorden i VR

 

 

 

 

 

 

På Game design designer og afprøver du dine egne spil, skræddersyet efter dine tanker. Hos os får du erfaring til at kunne gøre dine spil til mere end bare små projekter.

Lære designprincipper, der gør et middelmådigt spil til et fantastisk spil

Beherske forskellige typer spil – under mange forskellige genrer

Arbejde med interactive story telling, programmering, lyddesign, level design og meget mere

Analysere gode, såvel som dårlige spil, for at skærpe vores opmærksomhed på design elementer

Med en passioneret lærer er du med til at skabe et nørdet miljø, for erfarne såvel som nye indenfor spiludvikling. Vi kommer til at snuse til alt indenfor feltet, og hvis du er specielt stærk indenfor en enkelt kategori, står intet i vejen for at du kan stå frem og lære fra dig.

Din hverdag på Game design
Kurset er for alle os der elsker spil, eller bare vil snuse lidt til området. Det er ekstremt begyndervenligt og tilpasser sig hurtigt niveauet hos de individuelle elever, så alle bliver udfordret.

Vi skal også på studietur og ekskursioner, hvor vi kigger på alt det spændende der er til rådighed, og vælger hvad der er bedst for os. Tidligere hold har:

Været i New York, og besøgt NYU – Game Center

Været til Nordic Game Jam og Nordic Games

Været til forelæsninger med store internationale designere, her iblandt Vander Caballero

Besøgt Kiloo, Knapnok Games og flere store danske spiludviklere

Besøgt uddannelser indenfor spiludvikling i Danmark

og meget mere…

Når du går herfra
Har du oplevet alle sider af spiludviklingens verden, og du har modtaget specielt fokus på design aspekter, der kan tages med herfra og ikke kun bruges i spil, men alle aspekter af menneske-orienteret design.

Hvis du før var i tvivl om hvor du ville hen i spilverdenen, har du nu fået set det hele, og er bedre forberedt på næste trin, hvad enten det er indie-udvikling, jobansøgning eller videre uddannelse.


Læs mere om livet på højskole

Eller: Book en rundvisning


Ja, du kommer også til gaming-events og på studietur

TWINE OG Game Maker er dine gode venner: De to basale tekniske platforme hjælper dig hurtigt i gang med at designe spil. Og måske føler du dig snart klar til at arbejde i mere avanceret 3D-design i Unity 3D?

GAMIFICATION FORDYBER VI OS også i på linjen. Det er allerede en enorm industri, og i fremtidens markedsføring og konceptudvikling spiller det kun en endnu større rolle. Flere og flere bruger flittigt fitness- og livs-stils-apps med elementer af gamification.

I det hele taget får du travlt på Game Design-forløbet. Der er spændende events, vi SKAL deltage i – det er hér, vi spotter nye idéer, trends og spil. Du bliver undervist i spilhistorie, eksperimenterer med game gadgets (VR-briller), afprøver de nyeste spil, møder en verdenskendt spildesigner og kommer med på studietur til udlandet (vi afslører ikke målet endnu).

NÅR DU HAR GENNEMFØRT forløbet, er du i øvrigt fuldt opgraderet til at søge om optagelse på landets bedste spildesign-uddannelser. På Game Design får du også en punkt-for-punkt-vejledning i, hvordan du får foden inden for i spilbranchen.Linjefagsleder Morten Lyk

Morten Lyk

Morten er uddannet ingeniør og brænder for spiludvikling. Han er i stand til at vise dig hvordan man udvikler spil fra bunden af, alt fra idégenerering, programmering, modellering til færdigt spil. Han har tidligere undervist på Syddansk Universitet i bl.a.  spiludvikling og 3d modellering. Morten har altid været nørd, med interesse i tegneserier, spil og film.

 

 

 

 


 

 

 

Er du klar?

Ja tak! Tilmeld mig School of Game Design, Forår 2018

Priser

Forår 2018 – 24 uger

Ophold på forårsholdet koster kr. 1.688,00 pr. uge, i alt kr. 40.512,00, som indbetales over 6 rater.
I betalingen indgår finansiering af studierejse.
Ved afbrydelse af kurset opkræves skolepenge for yderligere 4 uger.
Efter tilmelding opkræves et tilmeldingsgebyr på kr. 500,00 og depositum på kr. 1.500,00
i alt kr. 2.000,00.
Såfremt du udebliver/afmelder/ikke starter, sker der ikke tilbagebetaling af ovenstående beløb.OBS: Der er begrænsede pladser på Askovs lange forløb,

så tilmeld dig i så god tid som muligt