ÅBENT HUS PÅ ASKOV HØJSKOLE

Lørdag den 4. maj 2019 er det Højskolernes Dag. I den anledning åbner Askov Højskole dørene for dig, der er nysgerrig på at se, hvem vi er, møde os, stille spørgsmål og finde ud af, hvad det er, vi går og laver.

Fra kl. 14 til 17 er der rundvisning på højskolen og i elevernes hverdag, du får mulighed for at mødes med og tale med undervisere og elever, og så kan du opleve konkrete eksempler på, hvad der sker i linjefagene “Journalistik”, “Film”, “Litteratur”, Game Design og VR”, “Robotter og VR” og “Dansk sprog og kultur”.

Du finder os på Maltvej 1 i Askov (6600 Vejen), og det er gratis at deltage. Men vi vil gerne have, at du tilmelder dig på forhånd. Det kan du gøre enten i tilmeldingslinket til højre eller på højskoleforeningens hjemmeside her . Her kan du så også deltage i en konkurrence.

Vi glæder os til at se dig lørdag den 4. maj :)

Åbent Hus
 Lørdag 4. maj 2019