Bridge på Askov

15.05.22 – 21.05.22

Er du vild med Bridge? Fordyb dig i spillet sammen med andre bridgeinteresserede og bliv en endnu bedre bridgespiller, når nogle af landets dygtigste instruktører underviser på kurset ”Bridge på Askov”. På programmet er både undervisning, spil og kulturelle højskoleaktiviteter.

Du får fx undervisning i:
• det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
• indmeldinger og oplysningsdoblinger.
• når modparten blander sig.
• modspil.
• spilføring i sans og farve.

Bridge læres bedst med kortene i hånden – men du får også en teoretisk gennemgang af emnerne. Vi øver os med lagte spil inden for de enkelte emner. Undervisningen tager hensyn til dine erfaringer og faktiske færdigheder. Det er en fordel, hvis du har gået
til undervisning eller spillet i klub, så du kender grundreglerne.

Selvom du nørder i bridgespil, skal du ikke snydes for højskoleoplevelsen. I løbet af ugen er der fællessang, foredrag og ture i området, så du får også masser af kulturelle oplevelser.

Du får undervisning af nogle af landets bedste bridgeeksperter: landsholdsspiller og tidligere landstræner Jacob Røn, som også er forfatter til flere bøger om Bridge, elite- og landsholdsspiller Knut Blakset, som senest har deltaget i EM i 2016 og den professionelle bridgeinstruktør
og landsholdsspiller H.C. Nielsen, som vandt OL bronze i 2016 og VM i 2019.

Undervisere
H.C. Nielsen, Jacob Røn og Knut Blakset

Kursusleder

Kristian la Cour

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 15. maj 2022
Slutdato: 21. maj 2022
   
Pris fra:  5.150 kr.
   

Hent brochuren

OBS! Vi oplever i øjeblikket fejl på vores tilmelding som betyder, at du ikke får en bekræftelsesmail. Din tilmelding er modtaget og registreret i vores system. Hører du ikke fra os inden for tre hverdage, skal du kontakte os på telefon 7696 1800.