Bridge på Askov

15.08.21 – 21.08.21

Er du vild med Bridge? Fordyb dig i spillet sammen med andre bridgeinteresserede og bliv en endnu bedre bridgespiller, når nogle af landets dygtigste instruktører underviser på kurset ”Bridge på Askov”. På programmet er både undervisning, spil og kulturelle højskoleaktiviteter.

Du får fx undervisning i:

• det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
• indmeldinger og oplysningsdoblinger.
• når modparten blander sig.
• modspil.
• spilføring i sans og farve.

Bridge læres bedst med kortene i hånden – men du får også en teoretisk gennemgang af emnerne. Vi øver os med lagte spil inden for de enkelte emner. Undervisningen tager hensyn til dine erfaringer og faktiske færdigheder. Det er en fordel, hvis du har gået til undervisning eller spillet i klub, så du kender grundreglerne. Selvom du nørder i bridgespil, skal du ikke snydes for højskoleoplevelsen. I løbet af ugen er der fællessang, foredrag og ture i området, så du får også masser af kulturelle oplevelser. Du får undervisning af nogle af landets bedste bridgeeksperter: landsholdsspiller og tidligere landstræner Jacob Røn, som også er forfatter til flere bøger om Bridge, Elite og landsholdsspiller Knut Blakset, som senest har deltaget i EM i 2016 og den professionelle bridgeinstruktør og landsholdsspiller H.C. Nielsen, som vandt OL bronze i 2016 og VM i 2019.

Undervisere:
H.C. Nielsen, Jacob Røn og Knut Blakset

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne. Du skal medbringe Coronapas. Der er tre muligheder:

  • Negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Vaccinepas.
  • Coronapas for immunitet (hvis du har haft Corona inden for de sidste 180 dage)

Er du vaccineret inden for de sidste 14 dage, skal du samtidig fremvise en negativ test.

I løbet af kursusugen sørger vi for, at du får en Coronatest på skolen.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 15. august 2021
Slutdato: 21. august 2021
   
Pris:  5.050 kr.
   

Hent brochure