Bridge på Askov

11.08.19-17.08.19

Få ledige pladser

Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne, men du er på højskole, så kurset er mere end bridge. – Du starter dagen med morgensang og måske et mindre foredrag, og der er indlagt en række kulturelle arrangementer i programmet.

Undervisere på kurset:

H.C. Nielsen: Professionel bridgeinstruktør, landsholdspiller og divisionsspiller gennem 30 år. Flere gange dansk mester. Har spillet ca. 140 landskampe og vandt i september 2016 OL bronze.

Jacob Røn: Flere gange dansk mester, landsholdsspiller og tidligere verdensmester for juniorer. Jacob har været med til at udvikle det nye nordiske undervisningsprojekt og er forfatter af bøger og cd-rom til undervisningsbrug. Han fungerer desuden som landstræner for Færøerne og Danmark i bridge.

Knut Blakset – Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med sin bror, Lars Blakset, i 1998. Elite- og landsholdsspillerspiller siden teenageårene. Spillede senest på landsholdet ved EM i 2016.

Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler.

Morgensamling, sangaften og visekoncert ved højskolelærer, komponist og visesanger
Kristian la Cour.

Foredrag med leder af Askov Højskoles journalistlinje, Ole H.B. Andreesen

Foredrag med højskoleforstander Rikke Holm

Heldagstur til den frisiske vadehavsø Hallig Hooge. Guide på turen er naturvejleder og biolog ved
Vadehavscentret Christine Ditlevsen. Vi sejler med færgen fra Schlüttsiel til Hooge.
Besøg på Hanseswarft Königspesel, Peselstuen. Vi spiser på Gasthaus ”Zum Seehund”.Derefter rundtur til havn og kirke. HUSK PAS!

Halvdagsturen går til Vejen Kunstmuseum, hvor en guide giver os en introduktion til museet.

     Se kursusbrochuren her – Bridge på Askov

Ja tak! Tilmeld mig Bridge på Askov