Bridge på Askov

16.08.20 – 22.08.20

Bridge på Askov

Udsolgt – Der er mulighed for at komme på venteliste

Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid.

Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne, men du er på højskole, så kurset er mere end bridge. Du starter dagen med morgensang og måske et mindre foredrag, og der er indlagt en række kulturelle arrangementer i programmet. Undervisere på kurset:

H.C. Nielsen: Professionel bridgeinstruktør, landsholdspiller og divisionsspiller gennem 30 år. Flere gange dansk mester. Har spillet ca. 140 landskampe og vandt i september 2016 OL bronze.
Verdensmester i seniorklassen september 2019 ved VM i Wuhan, Kina.

Jacob Røn: Flere gange dansk mester, landsholdsspiller og tidligere verdensmester for juniorer. Jacob har været med til at udvikle det nye nordiske undervisningsprojekt og er forfatter af bøger og programmer til undervisningsbrug. Jacob underviser til daglig i Bridgecenter Nordsjælland i Birkerød.

Knut Blakset – Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med sin bror, Lars Blakset, i 1998. Elite- og landsholdsspillerspiller siden teenageårene. Spillede senest på landsholdet ved EM i 2016. Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler.

Der er foredrag ved journalist og højskolelærer, Ole H. B. Andreesen og højskoleforstander Rikke Holm. Morgensang, sangaften og visekoncert ved højskolelærer, visesanger og komponist Kristian la Cour.

Heldagstur går til den frisiske vadehavsø Föhr. Middag på Grethjens Restaurant i Alkersum. Derefter er leder af Vadehavscentret, Klaus Melbye guide på en tur rundt på øen til den nye træbro i Nieblum – derefter Lembecksburg – kort fortælling og tur på ringborgen – besøg på havdiget i Dunsum – derefter kirken i Süderende, hvor vi ser på gravsten. Hvis tiden tillader det, bliver der lidt fri tid på egen hånd i den hyggelige by Nieblum. Halvdagstur til Poul la Cour Møllen.

Corona- garanti

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage.

 

Se kursusbrochuren her – Bridge på Askov – sommer 2020

 

Kursusinfo

Varighed:1 uge
Startdato:16. august 2020
Slutdato:22. august 2020
  
Pris: 5.050 kr.
  

Mere info