Bridge på Askov

                                                                      05.05.19 – 11.05.19

Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne, men du er på højskole, så kurset er mere end bridge. – Du starter dagen med morgensang og måske et mindre foredrag, og der er indlagt en række kulturelle arrangementer i programmet.

Undervisere på kurset:

H.C. Nielsen: Professionel bridgeinstruktør, landsholdspiller og divisionsspiller gennem 30 år. Flere gange dansk mester. Har spillet ca. 140 landskampe og vandt i september 2016 OL bronze.

Jacob Røn: Flere gange dansk mester, landsholdsspiller og tidligere verdensmester for juniorer. Jacob har været med til at udvikle det nye nordiske undervisningsprojekt og er forfatter af bøger og cd-rom til undervisningsbrug. Han fungerer desuden som landstræner for Færøerne og Danmark i bridge.

Knut Blakset – Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med sin bror, Lars Blakset, i 1998. Elite- og landsholdsspillerspiller siden teenageårene. Spillede senest på landsholdet ved EM i 2016.

Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler.

Morgensamling, sangaften og visekoncert ved højskolelærer, komponist og visesanger
Kristian la Cour.

Foredrag med leder af Askov Højskoles journalistlinje, Ole H.B. Andreesen

Foredrag med højskoleforstander Rikke holm

Heldagstur til Galleri Galschiøts værksted i Odense. Kunstneren Jens Galschiøt er vores guide. Vi nyder vores medbragte madpakker. Derefter går turen til Den Fynske Landsby, hvor vi får en guided tur. Eftermiddagskaffen nydes i Cafe Krostuen i Den Fynske Landsby.
Guide på turen er Kristian la Cour.

Halvdagsturen – Besøg på Poul la Cour Møllen. Arne Holm er guide og fortæller om opfinderen Poul la Cour.

Kursusledere: H.C. Nielsen, Jacob Røn og Kristian la Cour

 Se kursusbrochuren her Bridge på Askov

 

Ja tak! Tilmeld mig Bridge på Askov