Bridge på Askov – AFLYST!

10.05.20 – 16.05.20

Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne, men du er på højskole, så kurset er mere end bridge. – Du starter dagen med morgensang og måske et mindre foredrag, og der er indlagt en række kulturelle arrangementer i programmet.

Undervisere på kurset:

H.C. Nielsen: Professionel bridgeinstruktør, landsholdspiller og divisionsspiller gennem 30 år. Flere gange dansk mester. Har spillet ca. 140 landskampe og vandt i september 2016 OL bronze.
Verdensmester i seniorklassen september 2019 ved VM i Wuhan, Kina.

Jacob Røn: Flere gange dansk mester, landsholdsspiller og tidligere verdensmester for juniorer. Jacob har været med til at udvikle det nye nordiske undervisningsprojekt og er forfatter af bøger og cd-rom til undervisningsbrug. Han fungerer desuden som landstræner for Færøerne og Danmark i bridge.

Knut Blakset – Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med sin bror, Lars Blakset, i 1998. Elite- og landsholdsspillerspiller siden teenageårene. Spillede senest på landsholdet ved EM i 2016.

Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler.

Morgensamling, sangaften og visekoncert ved højskolelærer, komponist og visesanger
Kristian la Cour.

Der er foredrag med linjefagsleder i journalstik ved Askov Højskole Ole H.B. Andreesen og højskoleforstander Rikke Holm

Heldagstur går til Højer Mølle (1857), der både er et museum og et velbevaret kulturmiljø placeret på kanten af marsken. Fra sommeren 2019 præsenterer de helt nye udstillinger og faciliteter. Sammen med Tøndermarsk Initiativet og Nordea-fonden skaber de spændende udstillinger og aktiviteter for hele familien med fokus på mødet mellem land og vand, livsvilkårene og det rige fugleliv.
Turen forsætter til Klægager (Den Gamle Digegreves Gård), hvor vi har sangtime med vores store vadehavsdigter Jens Rosendal.

Derefter nyder vi ”Det lille” sønderjyske kaffebord.

Kursets halvdagstur går til Welling Landsbymuseum, som er skabt af kunstmaleren og samleren
Søren Welling. Det er et lille minisamfund fra omkring 1900. Her er huse med stuer fra klunketiden, skolestuen med de gamle bænke, landsbyens kirke med altertavle, som består af store kakler med bibelske motiver fra 1696, som han fandt brugt ved en brændeovn og meget mere. Størstedelen er skabt via genbrugsmaterialer og upcycling.

Se kursusbrochuren her – Bridge på Askov – forår 2020
Ja tak! Tilmeld mig Bridge på Askov