Dans – Dans – Dans

01.09.19 – 07.09.19

I uge 36 er der gang i danserytmerne og musikken på Askov Højskole. Du kan stadig nå at tilmelde dig dansekurset “DANS DANS DANS”, og du kan komme til to fantastiske koncerter. Læs mere og tilmeld dig dansekurset her.

Mandag d. 2. september kl 9:30 kommer flamencodanseren Kirstine Hastrup fra Flamencoteatret.

Kirstine Hastrup har i øjeblikket besøg af nogle helt særlige flamencotalenter fra Jerez, og det er lykkedes hende, at forlænge deres besøg til tirsdag d. 3 september.

Vi kommer derfor til at opleve det vildeste autentiske flamencoarrangement. Det bliver en sand fest. Her kommer bl.a Marcos de Silvia, 12 årige flamencoguitarist og 9 årige danser og sanger Rocio Carrasco, som 100 procent bliver nogle af de store stjerner, og desuden en gruppe andre fantastiske børn og unge, så vi kommer til at opleve 9 sangere og musikere fra Jerez.

Flamencodansere fra Jerez

Autentisk argentinsk tangomusik

Dagen efter, tirsdag d. 3. september, er det Christian Gerber på bandoneon (en argentinsk udgave af harmonikaen) og Fernando Bruguera på klaver, der giver koncert i festsalen kl 15:00. Christian har siden 2003 spillet med i gruppen Tangochrash, som tilbage i år 2008 modtog „Preis der Deutschen Schallplattenkritik 2008“.

christian-gerber-2

Christian Gerber spiller bandoneon

Fernando-Bruguera

Fernando Bruguera – argentinsk tangopianist

Fernando Bruguera er argentinsk tango-pianist og har optrådt talrige gange på tangoscenerne i Buenos Aires. Christian og Fernando har spillet på Askov Højskole to gange tidligere med stor succes.

Billetter til begge koncerter koster 75 kr: Køb billetter her.