Dans Dans Dans

30.08.20 – 05.09.20

DANS, DANS, DANS

i samarbejde med HUSTED DANS, Kolding

Er du til fest og farver, god musik, spændende foredrag og ikke mindst sund bevægelse via dans, så er det her kursus lige noget for dig. Dans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper – inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med – både med og uden partner.

Udover at danse, danse og danse under kyndig vejledning fra Birgit Husted fra Husted Danseskole, kan du opleve koncert, foredrag og spændende guidede udflugter. Glæd dig til en uge med rytme og god humør. Vi slutter med lækker festmiddag og et overvældende danseshow med “liveband” fredag aften.

Foredrag med Thomas Evers Poulsen: Jeg kan få kvinder til alt

Thomas Evers Poulsen startede som helt lille til dans på Horbelev Kro på Falster, hvor det mest var hygge. Da han var 6 år flyttede han til Lisbeth Christensen i Nykøbing F. Det var her det hele startede, og grunden til det, der skulle vise sig at blive hans liv som danser, blev lagt. Thomas Evers Poulsen har i sin dansekarriere opnået mange flotte resultater, herunder DM guld og udtagelse til verdensmesterskaberne.

Efter et liv som aktiv turneringsdanser, begyndte Thomas Evers Poulsen at undervise i standard og latin, men så kom dagen den 22 februar 2005, hvor han blev kontakt af Mastiff Media som står bag “Vild med dans”, og Thomas fik besked om, at han var med på holdet, hvilket viste sig at blive hans livs oplevelse på dansegulvet og så kender I vist resten af historien : )

Gennem efterhånden mange sæsoner af Vild med dans er det til dato den største oplevelse i Thomas Evers Poulsens liv, og han er evigt taknemlig for oplevelsen.

Højskoleforstander Rikke Holm: Møder med Tove Ditlevsen

Hun har i generationer skrevet sig ind i danskernes hjerter med sine følsomme, vemodige, stærke, tænksomme digte og fortællinger. Vi kender hende som digter og forfatter, men vi kender hende også som en kvinde, der levede et kompliceret liv og som havde mange dæmoner at kæmpe med.

Foredrag med gymnasielærer, forfatter og foredragsholder Jutta Bojsen-Møller: Grundtvig og Marie – den korte kærlighedslykke

Marie Toft var sin helt egen. For Grundtvig blev mødet med hende skelsættende. Hun opsøgte ham i 1846 for at drøfte religiøse spørgsmål; de forelskede sig i hinanden, og deres forhold er i dag kendt i Danmark som en af 1800-tallets store kærlighedshistorier.

Koncert med Discordia

Discordia er en instrumental, rytmisk trio der gennem klang, akustik og musiske motiver, fortæller historier. I det gyngende legerum mellem klassisk, folk og jazz ligger trioen og skærer gennem hverdagens støj og forsøger, meditativt og dvalende, at lede tilhøreren ind i musikkens ro.
Ellen Marie Yde Kjær, saxofon, Laura Skyum Holm, cello og Asbjørn Lauridsen, klaver

Udflugter og sangaftener

Sangaften og visekoncert med Kristian la Cour
Heldagstur til Vadehavscentret i Vester Vedsted. Derefter ser vi Ribe Domkirke og Ribe Kunstmuseum. Eftermiddagskaffen nydes i Quedens Gaard.

Kursusledere
Birgit Husted og Kristian la Cour

Corona- garanti

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage.

 

Print kursusbrochuren – Dans dans dans

Ja tak! Tilmeld mig Dans Dans Dans 

 

Tilmeld dig

Varighed:1 uge
Startdato:30. august 2020
Slutdato:5. september 2020
Pris: 4.950 kr.

Hent brochure