Dans Dans Dans

Britt Bendixen, foto: Jes Larsen

04.09.22 – 10.09.22

Dansekursus: DANS, DANS, DANS

i samarbejde med HUSTED DANS, Kolding

ELSKER du at danse, eller kunne du godt tænke dig at lære det? Så tag med på dansekursus på højskole. Her kan du være med, uanset om du har danset i mange år eller vil snuse til dansen og finde din favoritdans.

Tag på dansekursus og find din indre ”Vild med dans”-stjerne frem

Alle kan lære at danse. Det kræver kun, at du kan lide at bevæge dig til god musik. På det her dansekursus kan du prøve forskellige stilarter for finde den, der er den rigtige for dig eller prøve kræfter med nye danse. Vi skal bl.a. danse:

  • Rumba
  • Cha cha cha
  • Engelsk vals
  • Quick step
  • Lancier
  • Wienervals
  • Salsa
  • Boogie

Hver dag starter vi med god opvarmning for hele kroppen, så du kommer godt i gang. Du får en bred introduktion til dansens verden og lærer grundtrinene til hver stilart. Er du øvet danser, får du ekstra variation at arbejde med.

Partneren behøver du ikke have med – vi sørger for en til dig

Dette dansekursus er for både singler og par. Har du ikke en partner, finder vi en til dig. Du bliver GLAD af at danse – vær med til en sjov uge fuld af energi og danseglæde. Vi slutter med lækker festmiddag og et overvældende danseshow med “liveband” fredag aften.

Dansekursus krydret med højskoleoplevelsen

Ud over dansekurset får du selvfølgelig også hele højskoleoplevelsen med morgensang, fællesskab, koncerter og kulturelle foredrag. I løbet af ugen skal vi bl.a.:

– møde danseinstruktør og dommer i “Vild med dans”, Britt Bendixen, der fortæller om sit liv
– til koncert med Klezmerduo. De regnes blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik – klezmer. Ann-Mai-Britt Fjord, harmonika og sang, Henrik Bredholt, sopransax, dulcimer, tuba og sang
– foredrag med rejseleder og idehistoriker Christian Friis, der fortæller om van Gogh
– foredrag med højskolemand og foredragsholder Niels Ole Frederiksen: Født i Horsens Tugthus
– sangaften og visekoncert med Kristian la Cour
– morgensamlinger sammen med højskoleleverne

Heldagstur til Tønder og Ballum. Vi besøger Tønder Museum, hvor museumsinspektør Elsemarie Dam-Jensen der giver introduktion til museet. Her nyder vi også vores madpakker. Turen fortsætter til Ballum Vesterende, hvor  Christian Lorenzen er vores guide. Vi hører om byens og kirkens historie, bygningskultur, digebyggeri, Nationalpart Vadehavet, Mærsk og marskens digter Jens Rosendal. Vi slutter med eftermiddagskaffe på Den Gamle Digegreves Gaard ”Klægager”, som i 2017 blev kåret som ”Danmarks smukkeste bondegård”

Din underviser

Birgit Husted guider dig godt igennem ugen og de forskellige stilarter. Birgit begyndte at danse som 3-årig og er ikke holdt op siden: Hun har haft danseskole i 50 år og har undervis i alt fra rock n’ roll til jazzballet. Hun er uddannet i standard latin og har været dommer i forskellige udenlandske mesterskaber. Birgit ejer Husted Dans i Kolding.

Kursusledere

Birgit Husted og Kristian la Cour

Særligt omkring Corona

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 4. september 2022
Slutdato: 10. september 2022
   
Pris:  5.050 kr.
   

Hent brochure

Tilmelding