Eddie Skoller indtager Askov Højskole med show og humor

Hugo og “What did you lean in school today”.

Det er ikke en hr. hvem som helst, der kommer til Askov Højskole mandag den 29. oktober.

Eddie Skoller har i årtier været en af Danmarks mest kendte og populære entertainere. Og nu lægger han så vejen forbi Askov Højskole.

Mandag den 29. oktober kl. 20 optræder Eddie Skoller med sit Eddie Skoller Show, hvor han spørger ”Hvordan får man englændere, tyskere, japanere, nordmænd og selv svenskere til at more sig på dansk?

Det skal der nok blive meget sjov, grin og god stemning ud af, og det er da også i forbindelse med Askov Højskoles kursus “Humor og Livsglæde”, at Eddie Skoller indtager højskolen.

Eddie Skoller debuterede i Tivolis Visevershus som autodidakt sanger i 1969. Store roller i Hair og Jesus Christ Superstar banede derefter vejen for en solokarriere, der har ført Eddie Skoller forbi revy, tv-underholdning, turneer med eget band og flere gigantsucceser på radioens hitlister som “What did you learn in school today” og monologerne med Hugo. Køb billet

Samtale med Den Korte Radioavis

Før showet med Eddie Skoller har lederen af Askov Højskoles journalistlinje Ole H.B. Andreesen om eftermiddagen kl. 15 en samtale mede Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktør Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis.

Den Korte Radioavis blev lanceret på Radio 24syv i 2015 og har siden leveret noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark. Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er et helt unik makkerpar, som med tør sarkasme dissekerer verden og dagligdagen og på uhæmmet vis siger alt det, man ikke må sige.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er en fiktiv person, som beskrives som en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lune Kühlmann. Hun er datter af hestehandler Jens Birgit og oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann.  Køb billet

Tango-musik i verdensklasse

Dagen efter tirsdag den 30. oktober er det så tango-musikken, der indtager Askov Højskole, når Christian Gerber på bandoneon og Fernande Bruguera på klaver giver koncert i skolens festsal fra kl. 20.

Kristian Gerber er en af de mest efterspugte og alsidige bandoneon-spillere i verden, og i 2001 grundlage han “Quintetto Angel”, der regelmæssigt har turneret i hele Europa.

Fernando Bruguera er argentinsk tango-pianist, komponist og arrangør og er international kendt og anerkendt som tango-musiker. Han begyndte som ganske ung at spille klaver og blev hurtig opdaget som en musiker med særlig passion for tangoen, og siden har han optrådt talrige gange på den lokale tango-scene i Buenos Aires