Elevforeningen

Askov Højskoles Elevforening

Askov Højskoles Elevforening er foreningen for dig, der har gået på Askov Højskole. Det er din mulighed for at holde fast i det unikke fællesskab og de sociale bånd, du havde, da du gik på skolen. Elevforeningen er mødestedet, hvor du kan dele erfaringer og viden med dine højskolevenner og tidligere elever fra andre årgange.

Du er automatisk medlem

Hvis du har været elev på et ophold i mindst fire sammenhængende uger, er du automatisk medlem i elevforeningen. Medlemsskabet er gratis.

Events for medlemmer af Askov Højskoles Elevforening

Elevforeningen arrangerer events som styrker højskolefællesskabet – det kan fx være sociale arrangementer, Gammel Elev Weekend eller lignende.

I 2021 holder vi:

Højskolekursus: Absolut Askov

31. juli 2022 – 5. august 2022
Højskolekursus for dig, For dig der elsker Askov Højskole og vil tilbage i højskoleboblen eller for andre, der gerne vil prøve at gå på højskole. Du er velkommen til at tage en ven med. Efter Absolut Askov er der Gammel Elev Weekend, så du kan hygge med højskolevennerne igen. Højskolekurset er sat til en rigtig god pris, så alle kan være med.

Læs mere om kurset og se workshops

Gammel Elev Weekend

5. august 2022– 7. august 2022
Mød højskolevennerne igen til Gammel Elev Weekend, hvor vi skal hygge, feste og dele højskoleminder.

Læs mere om Gammel Elev Weekend og tilmeld dig

Sidste frist for tilmelding er 30. juli.

 

Hold øje med os

Du kan finde elevforeningen på sociale medier, hvor vi løbende orienterer om arrangementer.

Følg os på Instagram: @Askovhojskole_elevforening

Kom med i Facebookgruppen: Askov Højskoles Elevforening

Få besked før andre

Når der er nyt fra foreningen om Gammel Elevweekend, kurser og arrangementer, vil vi gerne sende dig et praj på mail.

Tilmeld dig her

 

Mød bestyrelsen

Leo Mortensen, Bestyrelsesformand

Leo studerer Journalistik på Syddansk Universitet og bor i Odense. Ved siden af studiet er han vært hos Indsigten, næstformand hos KaJO og studentermedhjælper hos Avisen Danmark. I sin fritid spiller han guitar nyder at være social. Leo var elev på Journalistik i E19 og Springbræt til journalistik i F20.

 

Ulrich Fonnesbech-Wulff, Næstformand

Ulrich læser til pædagog på Carlsberg Campus i København. Han bor i Albertslund og arbejder i 7-Eleven. Fritiden går med at hygge med venner og dyrke den kreative side, hvilket hovedsageligt består i at tegne.

Ulrich var elev på Game Design F19.

Malou Dueholm Pedersen

Malou bor i Aarhus, hvor hun studerer Multimedie Integrator og har en elevplads som Frontend Udvikler hos Generaxion i Aarhus. Hun ser mange film og læser i sin fritid og går til dans, når Corona tillader det.

Malou var elev på Askov Højskole på Filmproduktion E18.

Joshua Sheridan

Josh brænder for fotografi og har gået på KBH Film- og Fotoskole. Han arbejder som freelancefotograf og gør sig både i film og billeder. Han bor i Slagelse.

Josh var elev på Filmproduktion i E19 og i F20.

Rebecca Rønnest Storgaard Madsen

Rebecca læser Journalistik på Syddansk Universitet og bor på et kollegie i Odense. Hun holder meget af at hygge med sine venner og prøver at være nordjyde i en noget større by, end hun kommer fra. Rebecca var elev på Journalistik i F20.

Jonas Wiinblad Overgaard

Jonas læser Journalistik på Syddansk Universitet og bor i Odense. Ved siden af studiet er han redaktør hos Indsigten og har en udgiver en podcast om politik ved navn ‘Mikrofonholderiet’. Jonas var elev på Journalistik i F20.

Emil Bülow Petersen

Emil bor i Odense og studerer spiludvikling og læringsteknologi på Syddansk Universitet. I sin fritid spiller han guitar og er sammen med sine venner. Emil var elev på Game Design i F20, E20 og F21.

Anders Røjgaard Fly

Anders studerer Journalistik på DMJX i Aarhus og bor i Aalborg. I sin fritid hænger han ud med vennerne, spiller guitar eller læser en god bog. Anders har været elev på Litteratur og skrivekunst i E19 og Springbræt til journalistik i F21.

Michael Bach Ipsen

Michael bor i Malmø og arbejder med luftfart i Kastrup. Han har læst lingvistik på KU. I sin fritid er han redaktør på tidsskriftet Sprog & Samfund fra Modersmål-Selskabet.
Michael var elev på F21 (først litteratur, så journalistik).

Caroline Bøgely

Caroline studerer Medievidenskab på Syddansk Universitet og bor i Odense. Hun arbejder som tjener, og i sin fritid kan hun godt lide at bage og bruge tid med sine venner. Caroline var elev på Film og TV linjen i E19.

Vil du med i bestyrelsen?

Askov Højskoles Elevforening er dannet i 2020 efter mange års efterspørgsel. I foreningens bestyrelse sidder en gruppe demokratisk valgte tidligere elever, som alle brænder for højskolen og fællesskabet. Gør du også det, og har du lyst til at være med, så stil op, når vi holder generalforsamling med valg til bestyrelsen. Det gør vi hvert år til Gammel Elev Weekend. Det kræver kun, at du har lyst til at give den en skalle for at styrke fællesskabet for tidligere elever på Askov Højskole.

Skriv til os

Har du en god ide, eller har du spørgsmål til dit medlemskab, så skriv til os. Send en mail til Leo på: Leo.mortensen145@gmail.com