Familiehøjskole

17.10.21 – 23.10.21

Familiekursus:
Kunst – natur – fortælling

En uge fyldt med gode, blæsende og lærerige oplevelser for hele familien. Hiv en uge ud af kalenderen og vær sammen som familie. Ugen er spækket med blæsende og lærerige  aktiviteter og inspirationsudflugter, som hele familien kan være med på – fra barn til bedsteforældre.

I kan blandt andet lære at:

• Tilberede vadehavets råvarer over bål
  • Lave drager i Drageværkstedet
  • Lave animationsfilm i Animationsworkshoppen
  • Lave yoga med hele familien
  • Modellere i ler: Skønheder og udyr
  • Lave farvetryk med planter på papir og stof
  • Danse folkedans

I løbet af ugen tager vi en tur til Vadehavscenteret i Ribe, hvor vi blandt andet skal se centeret og flyve med alle de drager, der er blevet bygget. Selvom I er sammen som familie, er der rig mulighed for at lære andre familier at kende og få nye venner.

Kursusledere

Simon Köslich og Lene Kersting

Ja tak! Tilmeld mig Familiehøjskole

Simon Köslich, kursusleder

Lene Kersting

Lene Kersting, kursusleder

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne. Du skal medbringe Coronapas. Der er tre muligheder:

• Negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Vaccinepas.
  • Coronapas for immunitet (hvis du har haft Corona inden for de sidste 180 dage)

Er du vaccineret inden for de sidste 14 dage, skal du samtidig fremvise en negativ test.

I løbet af kursusugen sørger vi for, at du får en Coronatest på skolen.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge