Familiehøjskole

04.07.21 – 10.07.21

Familiehøjskole

I denne uge bliver du og din familie ført rundt i en verden af natur, kunst og leg.

Vil du gerne give dit barn nogle gode oplevelser i sommerferien? Tag familien med på sommerhøjskole! Hiv en uge ud af kalenderen og nyd en aktiv ferie sammen. Ugen er spækket med gode fortællinger og lærerige oplevelser, som hele familien kan være med på – fra barn til bedsteforældre. Vi kommer ud i naturen, ser, rører, lytter, synger, leger og har det sjovt og prøver grænser af. I løbet af ugen tager vi ud af huset og får nogle gode oplevelser, men vi skal også hygge med workshops, foredrag og lege på skolen, som udfordrer os til at arbejde sammen som familie.

Vi arbejder i kreative værksteder og tager på indholdsrige og inspirerende udflugter:

• Animationsworkshop
  • Foredrag om Siriuspatruljen
  • Jels Vikingespil
  • Tur til Vadehavscenteret
  • Tilberede vadehavets råvarer over bål
  • Modellering i ler, dyr og oltidspotter
  • Fantasy-workshop
  • Folkedans

Alle aktiviteter og foredrag er tilrettelagt så både børn og voksne kan være med. Når børn og legesyge voksne trænger til at brænde krudt af, er der masser af plads til sport og leg på vores store græsplæne eller i gymnastiksalen. Om aftenen har de voksne tid til at netværke og nyde et glas vin. For selvom I er sammen som familie, er der rig mulighed for at lære andre familier at kende og få nye venner – for både børn og voksne. Giv dig og dit barn eller barnebarn nogle sjove og lærerige dage sammen i sommerferien.

Kursusledere:
Højskolelærerne: Simon Köslich og Morten Lyk

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Ja tak! Tilmeld mig Familiehøjskole

Tilmeld dig