FLEMMING JENSEN FORTÆLLER OM SIT LIV PÅ ASKOV HØJSKOLE

Flemming Jensen

Oplev den folkekære skuespiller og forfatter Flemming Jensen – kendt og elsket som Lunte i Nissebanden – på Askov Højskole onsdag den 20. februar.

I foredragssalen fra kl. 15 fortæller den 68-årige skuespiller med lune, humor og glimt i øjet om sit begivenhedsrige og til tider alvorlige liv, men også et liv fyldt med masser af latter og smil.

Foredraget hedder ”I ly af latter” og tager udgangspunkt i Flemming Jensens erindringsbog af samme navn.

I bogen, der udkom i efteråret 2016, skriver Flemming Jensen meget underholdende og ærligt om et alvorligt liv fyldt med latter og humor.

Han tager læseren med til sin egen ungdoms bekymrede forældre, da han lagde lærergerningen på hylden og kastede sig over skuespilleriet, og han fortæller om de bøger, han i udlandet har modtaget priser for, men som han ikke kan fået anmeldt i sit hjemland.

Og så fortæller han om, hvordan det har været – næsten uforskammet af en kunstner – at have og udtrykke politiske holdninger.

Del af erindrings-kursus

Foredraget er en del af ugekurset ’Skriv din livshistorie’, der afvikles for niende gang på Askov Højskole.

En del af kurset er mødet med mennesker, der fortæller om deres eget liv – i en intim og privat seance med kursisterne – og om de mere private overvejelser og processer, de har været igennem i deres arbejde med egen livshistorie.

Foredraget med Flemming Jensen holdes i Foredragssalen på Askov Højskole fra kl. 15. Prisen er 75 kr., og billetter kan købes her