Foredrag og Koncerter

 


2020


Tirsdag 21. januar kl. 19.30

Genforeningen i praksis

Hvordan gør man, når en landsdel skifter fra ét land til et andet?

Foredrag med Carsten Porskrog Rasmussen, enhedsleder for historie, Museum Sønderjylland, og adjungeret professor i historie, Aarhus Universitet

Genforeningen ses mest dels som en politisk kamp, dels som en stor og lykkelig fest. Men der var masser af konkret og indimellem besværlig virkelighed i at overføre en landsdel fra ét land til et andet. Hvilke embedsmænd kunne og ville blive på posten? Hvordan ændrer man administrationen, skolen, kommunerne osv.? Hvordan skifter man valuta? Nye navne? Ud over disse praktisk-administrative forhold handler foredraget også om, hvordan Danmark investerede i landsdelen i årene lige efter 1920.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet Vejen, og er det første om Genforeningen 2020 i en række foredrag, der tilbydes i løbet af foråret. Foredragene arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet Vejen, Askov Bylaug, Museet Sønderskov og Kongeåstien og er knyttet til den historiske vandring, fra Askov til Skodborghus d. 9 februar kl. 14, som der kan læses mere om længere nede på denne side.

Foredraget her bliver støttet af A. P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, og derfor vil der være gratis adgang til foredraget.

Foredragssalen – Gratis


Leif Maibom

Mandag 27. januar kl. 09.30

Skuespiller, revyforfatter og adm. direktør for Sønderborg Sommer Revy,
Leif Maibom: Fra bonderøv til landsbytosse.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  

 


Stig Nørregaard

Mandag 27. januar kl. 15.00

Musiker Stig Nørregaard: En musikalsk rundrejse med Osvald Helmuth. Vi kommer med på en musikalsk
rundrejse i Osvald Helmuths enorme univers, hvor Stig fortolker en stribe af hans viser. Et udvalg af morsomme
og seriøse, kendte og sjældne perler. Desuden fortæller han om denne store kunstners turbulente liv – som ikke altid var en dans på roser. Undervejs bliver du indbudt til fællessang ledsaget af toner fra klaveret.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  


Kirsten Siggaard

Mathias Grove Madsen

Mandag 27. januar kl. 19.30

Edith Piaf-koncert med Kirsten Siggaard, sang og Mathias Grove Madsen, klaver.

Festsal – Entré: 100 kr – Køb billet  

 


Lillian Hjorth-Westh

Tirsdag 28. januar kl. 09.30

Fhv. højskoleforstander, fortæller Lillian Hjorth-Westh: Historien om Edith Piaf.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  

 

 


Nis Bank-Mikkelsen

Jan Sommer

Tirsdag 28. januar kl. 15.00

Skuespiller Nis Bank Mikkelsen, sang og Jan Sommer, guitar: Foredrag om drukkenbolte, skøger, svenskere og andet godtfolk fortalt i ord og toner. C M Bellman, Birger Sjöberg og Evert Taube.

Foredragssal – Entré: 100 kr – Køb billet  

 


Portræt_guitar

Kristian la Cour

Tirsdag 28. januar kl. 20.00

Visekoncert med Kristian la Cour

Foredragssal – Fri entré

 

 


Margrete Grarup og Michael Sunding

Onsdag 29. januar kl. 20.00

Koncert. ”PH på ny” med Margrete Grarup, sang og Michael Sunding, klaver. Besætningen er helt klassisk, klaver og vokaler, og duoen fører de gamle viser frem til nutiden med kærlige smil, følsomhed og finesse. Det er umiskendeligt PH, men PH på en ny måde, med både overraskelser og genkendelsens glæde. Frisket op så det kan nå både nye og gamle ører og måske skabe nye (om)tanker hos tilhørerne. For selv om lyrikken har en del år på bagen, er PH’s ord om humanisme, ligestilling, det smukke men skrøbelige liv – og ikke mindst nødvendigheden af at sige tidsånden midt imod – lige så aktuelle i dag som dengang.

Foredragssalen – Entré: 100 kr – Køb billet  


Margrethe Koytu

Torsdag 30. januar kl. 09.30 

Foredrag med skuespiller Margrethe Koytu: Er der nogen spørgsmål?

Spørg om hvad som helst. Et spørgsmål kan aldrig være indiskret – kun svaret.

Vi skal møde en sprudlende Margrethe Koytu som fortæller om sit spændende, alsidige liv hvor der er mulighed for at stille hende spørgsmål.

Margrethe Koytu har prøvet lidt af hvert, bl.a. servitrice, flyttemand, pædagog, rengøringsassistent, ekspeditrice og øl-dame på Carlsberg. Efter forgæves at have søgt optagelse på Statens Teaterskole og Aarhus og Odense Teaters elevskoler blev hun elev på Ålborg Teater 1972-1974. Fra 1974 har hun arbejdet freelance i København, bl.a. Riddersalen, Solvognen, Allèscenen, Folketeatret, Det ny Teater, Rialto Teatret, ABC-Teatret, Amagerscenen, Betty Nansen Teatret og Det kgl. Teater samt 2 forestillinger i Paris. Margrethe Koytu har optrådt i kvindekvartetten “Byens Bedste Bryster” I, II og III og i mange sommerrevyer rundt om i landet. Hun er nok mest kendt for rollen som Lizzie i TV-serien “Taxa”.

Margrethe Koytu har modtaget Reumert-prisen for rollen som Bodega-Connie i Varmestuen. I en alder af 70 år modtog hun prisen »Årets newcomer« for sin indsats som sig selv i TV3s »Jeg er en celebrity – få mig væk herfra!«

Foredragssalen – Entré: 100 kr – Køb billet  


Per Pallesen – Foto: Thomas S. Laursen

Torsdag 30. januar kl. 15.00

Skuespiller Per Pallesen: ”Erindringer”. Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show. Per fortæller om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.

Foredragsalen – Entré: 100 kr – Køb billet  

 


Martin Schwarz Lausten

Torsdag 30 januar kl. 19.30

Dramaer og glæder ved den kirkelige Genforening i 1920

Dr. theol, professor i kirkehistorie Martin Schwarz Lausten, vil med sit foredrag fortælle os om, at blandt de mange politiske og kulturelle problemer, som skulle løses ved Sønderjyllands indlemmelse i 1920, var de kirkelige bemærkelsesværdige.
Kunne de tysk uddannede præster bare fortsætte som danske? Det klarede man på en direkte og dramatisk måde. Afstemninger og “genopdragelseskursus. Dertil kom, at kirkestyret, gudstjenester, kirkeliv, salmesang, møder og andet skulle tilpasses Folkekirken. Følgerne spores endnu.

Foredragsholderens morfar var præst i landsdelen og gjorde denne rejse med. Hans skæbne inddrages i foredraget.

Foredragssalen – Entré: 50 kr incl. kaffe/te

Arrangør: Grundtvigsk Forum Askov, i samarbejde med Folkeuniversitetet Vejen og Askov Højskole


Lillian Hjorth-Westh

Fredag 31. januar kl. 09.30

Fhv. højskoleforstander, fortæller Lillian Hjorth-Westh: Rundt om Dirch Passer

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  

 

 


Flemming Jensen

Fredag 31. januar kl. 15.00

Foredrag med skuespiller Flemming Jensen: Revy, viser og historier – set indefra.

Tårnsalen – Entré: 100 kr – Køb billet  

 

 

 

 

 

 


Pernille Juhl

Søndag 9. februar kl. 14.00

Historisk vandring i anledning af Genforeningen, bl.a. med fællessang, festligt arrangement ved Skodborghus og foredrag ved forfatter Pernille Juhl

I anledning af genforeningsåret og den deraf følgende valgdag den 10. februar 1920 kan du komme med på en historisk vandring fra Askov Højskole til Skodborghus søndag den 9. februar kl. 14. I forbindelse med arrangementet er der blandt andet foredrag med forfatteren Pernille Juhl, der har skrevet en historisk roman om genforeningen i 1920 og et festligt arrangement ved Skodborghus. Arrangementet er gratis og tilrettelagt, så alle kan være med og få noget ud af det – også børnene. Her kan du se nærmere tidspunkter for dagens program:

Kl. 14.00: Velkomst ved højskole-forstander Rikke Holm, fællessang ved Kristian la Cour på flygelet og tale ved Pernille Juhl.

Kl. 14.30: Afgang fra Askov Højskole mod Skodborghus via Vejen og Kongeåen. Vi går ca. 6 kilometer med indlagte stop undervejs med tid og plads til oplæg, spørgsmål og sang. For dem, der ikke vil eller kan gå de seks kilometer, er der på Askov Højskole fællessang med Kristian la Cour.

Kl. 15.45: Bus afgår fra Askov Højskole med kurs mod Skodborghus med dem, der ikke er gået med.

Kl. 16.30: Fælles arrangement ved Skodborghus med fællessang (“Dengang jeg drog afsted”, “Hil dig, Vor fane korsbanner vidt”), optrædener og plantning af bannere i diget. Der vil blive serveret kaffe/te/varm kakao til smurte boller.

Kl. 16.45: Bus kører retur til Askov Højskole.

Arrangementet er gratis

 


Torsdag 13. februar kl. 19.30

Syng i Den Blå med Kristian la Cour – fællessang og kaffebord

Festsalen – Entré: 60 kr – Køb billet

 

 


Jacob Holdt

Onsdag 19. februar kl. 15.00

Foredrag ved forfatter og opdagelsesrejsende Jacob Holdt, som taler med afsæt i sin bog; ’Om at sige ja’ fra oktober 2019

Foredragssal – Entré: 75 kr – Køb billet  

 


Torsdag 5. marts kl. 19.30

Syng i Den Blå med Kristian la Cour – fællessang og kaffebord

Festsalen – Entré: 60 kr – Køb billet 

 

 


Dy Plambeck, foto: Les Kaner

Mandag 30. marts kl. 15.00

Foredrag med forfatter Dy Plambeck: Til min søster

Til min søster er en roman om søstrene Aya og Andrea. Aya føder en datter, Nola, efter at faren har forladt hende. Andrea forlader sin voldelige kæreste. I sit arbejde som historiker kommer Aya på sporet af J.P. Jacobsens ungdomskæreste Anna Michelsen. En stemme fra fortiden trænger sig på og griber ind i søstrenes liv.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  


Lillian Hjorth-Westh

Mandag 30. marts kl. 19.00

Fordrag med fhv. højskoleforstander, fortæller Lillian Hjorth-Westh: Bornholmermalerne – en fortælling om Høst og Ancker

Foredragssal – Entré: 75 kr

 


Mandag 30. marts kl. 20.30

JUSTIN KAUFLIN, klaver og THOMAS FONNESBÆK, bas

To af verdens mest virtuose jazzmusikere møder hinanden i telepatisk og originalt duospil. Oplev stjernerne helt tæt på!

JUSTIN KAUFLIN er en af de mest spændende nye amerikanske pianister lige nu. Et kæmpe talent, som sammen med vores egen THOMAS FONNESBÆK er efterspurgt i hele verden for deres formidable sammenspil. Begge oplever de musikken som farver (synæstesi), og derfor er deres spil telepatisk – også selvom Justin Kauflin er blind.
International jazz i absolut verdensklasse!

Foredragssal – Entré: 100 kr

 


Helle Juhl

Tirsdag 31. marts kl. 09.30

Foredrag med forfatter Helle Juhl: Mathildes krig – en anderledes krigsskæbne

Det var ikke kun sønderjyderne, som led under Første Verdenskrig. Vestjyden og missionærfruen Mathilde Maas gennemlevede et højspændt krigsdrama i Sydhavet, der nær havde kostet hende livet. ”Mathildes krig” udruller en anderledes krigs- og kvindekvindeskæbne fra Den store Krig. Foredraget bygger på bogen Mathildes krig. En autentisk sydhavshistorie fra Første Verdenskrig, som følger den unge kvinde fra udvandringen til Amerika i 1906, over krigsinternering på Marshalløerne og til hendes redning tilbage til Amerika i 1921. Undervejs mister hun ikke blot friheden, men også ægteskab og kald.

Foredragssal – Entré: 75 kr – Køb billet  


Helle Solvang – foto: Martin Kunzendorf

Tirsdag 31. marts kl. 15.00

Blixen, børnene og biodiversiteten – film, fællessang og foredrag ved dokumentarist og journalist Helle Solvang.
Helle Solvang viser nogle af de film, som hun har skabt til Karen Blixen Museet. De kredser om tiden efter Blixens ophold i Afrika og fortæller om de mindre kendte sider af Karen Blixen; forholdet til børnene, hendes livslange kærlighed til billedkunsten, fuglene og det livsvigtige samspil mellem natur og mennesker. Faktisk var Blixen en bevidst klima-og biodiversitets-forkæmper før disse begreber kom ind i verden og hun handlede aktivt ved at oprette fuglereservatet på hendes 16 hektar jord i Rungstedlund. Foredraget og filmene bliver ledsaget af sange.

Foredragsalen – Entré: 75 kr – Køb billet  

 


Henrik Yde_Foto, Inger Merete Yde Hansen

Henrik Yde, foto: Inger Merete Yde Hansen

Tirsdag 31. marts kl. 19.30

Foredrag ved Henrik Yde: Nexø og Grundtvig.
I anledning af Martin Andersen Nexøs 150 års fødselsdag har dr.phil. Henrik Yde sidste år udgivet den anmelderroste litterære biografi NEXØ. Martin Andersen Nexøs liv og værk. Martin Andersen Nexøs udgangspunkt som bevidst menneske var grundtvigianismen, og Grundtvig fulgte ham i hele livet gennem alle skiftende ideologiske holdninger. I 1925 sagde han således: “Grundtvig er vel nok den nyere tids største ånd, ikke blot i Danmark, men i hele Norden.” Nexø betragtede det 19. århundredes grundtvigske bevægelse som en forløber for det 20. århundredes arbejderbevægelse, og han sammenstillede uden forbehold Grundtvig med Lenin som nation builder. Henrik Yde fortæller historien om Nexøs ungdomsophold på Østermarie og navnlig på Askov højskole 1890-1892, ikke mindst hans forhold til Askov-lærerne Poul la Cour og Eline Begtrup, og om Grundtvigs betydning for hans senere virke og forfatterskab, især det visionære romanværk “Pelle Erobreren” (1906-1910).

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  


Doris Ottesen

Onsdag 25. marts kl. 19.30

Teolog, litterat, forfatter og fortæller Doris Ottesen genfortæller Sigrid Undset’s roman: “Kristin Lavransdatter”: Lyst og lidenskab.
Kristin Lavransdatter er beretningen om den smukke Kristins liv fra fødsel til død i middelalderens Norge, et liv præget af stor kærlighed, fortvivlelse og dyb tro. Kristin er en stolt kvinde født med et usædvanligt varmt krævende og gavmildt sind.

Foredragssalen – Entré: 50 kr (incl. kaffe/te)

Arrangør: Grundtvigsk Forum Askov i samarbejde med Askov Højskole og Folkeuniversitetet, Vejen


Onsdag 1. april kl. 19.30

Syng i Den Blå med Kristian la Cour – fællessang og kaffebord

Festsalen – Entré: 60 kr – Køb billet

 

 


Lillian Hjorth-Westh

Torsdag 2. april kl. 09.30

Fhv. højskoleforstander, fortæller Lillian Hjorth-Westh: Historien om Pablo Neruda, den chilenske digter, politiker og nobelprismodtager.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  

 


Tom Buk-Swienty, fotograf: Morten Holtum

Torsdag 2. april kl. 15.00

Foredrag med journalist og forfatter Tom Buk-Swienty: “Løvinden” – Karen Blixen i Afrika.

”Løvinden” var det de kaldte hende i Afrika, og i Tom Buk-Swientys roman af samme navn følger vi Blixen i hendes livs medgang og modgang. År 1914 ankommer Blixen med håb om et andet og friere liv, og i 1931 har hun mistet alt og forlader Kenya.

I løbet af de 17 år blev hun gift med den svenske baron Bror Blixen-Finecke – og skilt fra han igen. Hun fik syfilis. Hun blev lidenskabeligt forelsket i den engelske Denys Fich Hatton. Hun var direktør for Karen Coffee Company i ti år.

Karen Blixen havde et liv fyldt med kærlighed, trængsler, safariture og fatale økonomiske konsekvenser. Tom Buk-Swientys “Løvinden” bringer nyt til Blixens livshistorie med hidtil hemmelige breve, der viser nye sider af denne verdensberømte historiefortæller.

Foredragssal – Entré: 100 kr – Køb billet  


Bjarke Mogensen

Torsdag 2. april kl. 20.00

Koncert med Bjarke Mogensen, accordeon. Bjarke Mogensen har siden han som 13-årig debuterede i en tysk tv-udsendelse som solist med München Symfonikerne markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Mange husker nok Bjarke Mogensen som vinder af DR’s klassiske musikkonkurrence “Spil for livet”, hvor han overraskede både seere og jury med sit usædvanlige instrument og musikerskab. Hans unikke beherskelse af instrumentet har siden bragt ham rundt i hele verden, hvor han har gæstet koncerthuse som Concertgebouw i Holland, Carnegie Hall i New York samt præsidentpaladset Kreml i Rusland.

Foredragssalen – Entré: 100 kr – Køb billet  


Poul Duedahl

Fredag 3. april kl. 15.00

Foredrag med Poul Duedahl: Velkommen på bagsiden – Danmarkshistorien på vrangen.

Poul Duedahl er forfatter og historiker og ansat som professor på Historiestudiet på Aalborg Universitet. Duedahl har en ph.d. i historie og har udgivet adskillige bøger og artikler om det 19. og 20. århundredes danmarks- og verdenshistorie.

Foredragssalen – Entré: 75 kr – Køb billet  


Johannes Nørregaard Frandsen

Onsdag 22. april kl. 19.30

Foredrag: ”Litterære stemmer i grænselandet” ved Johannes Nørregaard Frandsen, professor, H.C. Andersen Centret, Syddansk Universitet. Foredraget giver eksempler på forfattere og værker, som skildrer sider af grænselandets og den dansktyske dobbelthed i identitet og virkelighed fra Guldalderen til vor tid. Vi skal bl.a. se på forfatterskaber som H.C. Andersen, Steen Steensen Blicher, Theodor Storm, Jens Baggesen, Herman Bang, Karen Blixen, Willy August Linnemann, Sigfried Lenz og Gynther Hansen. – Foredragssal – Fri entré

 


Christina Boutrup

Mandag 15. juni kl. 15.00

Foredrag med Kina-ekspert, Christina Boutrup: Kina på fremmarsch

Kinas indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa – og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt?

Få svaret i dette foredrag, som er baseret på Christina Boutrups rejser rundt i kinesernes fodspor. Foredraget giver indblik i de muligheder og udfordringer det nye fremadstormende Kina giver et lille land som Danmark, og hvordan kinesiske investeringer og en aktiv strategi for udbredelsen af kinesisk kunst og kultur baner vejen for såkaldt blød magt.

Christina Boutrup er uddannet erhvervsjournalist og rejste som nyuddannet til Kina i 2004 for at opleve verdens nye supermagt indefra sammen med sin mand Peter Lisbygd. I 2005 blev hun ansat som Asien-korrespondent for Berlingske. Med base i Shanghai har hun rejst i næsten alle Kinas provinser og interviewet kinesere fra alle samfundslag. Lige fra den fattige migrantarbejder Zhu Zheng Sheng og Hou Shen Rong med de indsnørede fødder til Alibabas karismatiske grundlægger Jack Ma.

Hun har fulgt danske virksomheders indtog i Kina tæt, men holder samtidig et skarpt øje med den voksende konkurrence fra kinesiske virksomheder, som i stigende grad tager markedsandele globalt. I 2011 udgav hun den anmelderroste bog Kina Sweet & Sour – erfaringer fra danskere, der tør satse på KIna.

I 2012 modtog hun Tuborgfondets rejselegat på 50.000 kr., der gjorde det muligt at rejse rundt i kinesernes fodspor i Europa som research til Den Røde Løber – Kinas fremmarsch i Europa. Den udkom i 2014 og handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa. I 2016 udkom e-bogen Ørnen, bjørnen og dragen, der i koncentreret og let tilgængelig form stiller sætter fokus på den globale stormagtskamp, hvor Kina (og Rusland) vinder terræn, mens USA’s indflydelse daler.

Christina Boutrup har tidligere været tv-vært på programserien Kina Knald eller Fald på DR2 og har lanceret det ugentlige radioprogram Kina Snak på 24Syv, hvor hun som tilrettelægger og vært i mere end tre år har gjort lytterne klogere på Kinas økonomi, samfund og kultur.

Hun er desuden en flittigt benyttet ordstyrer, foredragsholder og underviser på danske og internationale konferencer, seminarer og workshops. Hun er aktiv i advisory board for tænketanken Think China, som hører under Københavns Universitet og arbejder for at øge forståelsen mellem Danmark og Kina.

Christina Boutrup har været elev på Askov Højskoles journalistlinje i 1999.

Foredragssal – Entré: 100 kr – 


Thure Lindhardt, fotograf: Robin Skjoldborg

Tirsdag 16. juni kl. 15.00

Foredrag med skuespiller Thure Lindhardt: Kunsten og dannelsen

Hvad er et samfund uden kultur, og hvorfor er kulturen så vigtigt – hvis den er det? Thure Lindhardt sætter i dette foredrag fokus på samfundets behov for kulturel og kunstnerisk påvirkning.
Hvorfor er det kulturen og deri kunsten, der får os til at dreje hovedet og reflektere og samtidig kunsten, der ofte har så svære kår?

Thure tror på, at: “Kulturen kan tale sammenhæng ind i en fragmenteret tilværelse og få os til at opleve samhørighed. I samhørigheden ligger empatien, der er forudsætningen for dannelse“. Foredraget lægger op til en spændende og kærlig snak om det, der betyder noget for os!

Foredragssalen – Entré: 100 kr


Mads Tolling Kvartet

Tirsdag 16. juni kl. 20.00

Koncert med Mads Tolling Kvartet. “A tribute to Svend Asmussen”

Kvartetten består foruden Mads Tolling, violin af den uforlignelige guitarist, Jacob Fischer, der var medlem af Svend Asmussens kvartet i over femten år. Bas og trommer trakteres af de unge stortalenter Matthias Petri og Andreas Svendsen. Ligesom Mads, har de begge studeret og spillet meget i USA.

Programmet bliver et mix af Svend Asmussens samarbejde med Ulrik Neumann og hans nyere kvartet og selvfølgelig nogle af Svends kendingsmelodier som ”June Night” og ”Scandinavian Shuffle.” Dertil kommer et par af Tollings og Fischers egne kompositioner.

Festsalen – Entré: 100 kr


Lone Theil

Torsdag 18. juni kl. 15.00

Foredrag med journalist og krimiforfatter Lone Theil: Fiktion og forbrydelse.
Hvordan arbejder man med virkelighedens forbrydelser og får dem formet om til krimi? Lone fortæller om de konkrete sager, der har inspireret hendes bøger, lige fra den mystiske sag om en amerikansk seriemorder og hans lager af fotos til den virkelige sag fra 2001 i London, hvor en lille dreng blev myrdet som et led i et ritual om sort magi. Foredraget vil også komme ind på rejsen fra journalist til bestsellerforfatter.

Foredragssalen – Entré: 75 kr


Thomas Kluge, selvportræt

Fredag 19. juni kl. 09.30

Foredrag med Thomas Kluge: Et liv med kunst. Thomas Kluges kunst foregår ikke kun på lærredet, med en detaljerigdom og fotografisk afbildning, som vi normalt forbinder med de største kunstnere som Rembrandt og Caravaggio. Den foregår allerede i mødet med de portrætterede.
Thomas Kluge er kendt fra sine portrætter af kongefamilien.

Foredragssalen – Entré: 75 kr