Fugle i naturen

15.05.22 – 21.05.22

Fugle i naturen

Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger på udflugter ud i betagende og storslået natur. Fugle i foråret i fuldt flor – fuglene er altid fantastiske at betragte, og hver årstid byder på særlige oplevelser.

Kurset tilrettelægges i samarbejde med de dygtige fagfolk på Vadehavscentret, hvorfra leder Klaus Melbye og biolog Emil Vesterager er vores guider på ture i Vadehavsområdet – og uanset, hvor turen går til, har vi lokalkendte eksperter som kyndige guider. Derfor kan du deltage med stort udbytte, uanset om du er rutineret fugleentusiast eller nybegynder.

I løbet af ugen når vi blandt andet at besøge to vadehavsøer: vi skal med traktorbussen til danske Mandø for at se på øens mange ynglefugle, og vi skal med færge til den tyske hallig Langeness, der huser 10 procent af Tysklands bestand af strandskader. Vi besøger også det smukke Vadehavscentret, og på kursets sidste dag tager vi på udflugt til Skjern Enge, hvor vi skal på udkig efter pomeransfugle.

På højskolen er der også tid til foredrag, fællessang, fællesskab og alt, hvad der hører højskole til.

Kursusledere
Mona Østerlund og Hanne Pedersen

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 15. maj 2022
Slutdato: 21. maj 2022
   
Pris:  5.050 kr.
   

Hent brochure

Du kan også komme på fuglekursus i februar og september.

Se alle fuglekurser

OBS! Vi oplever i øjeblikket fejl på vores tilmelding som betyder, at du ikke får en bekræftelsesmail. Din tilmelding er modtaget og registreret i vores system. Hører du ikke fra os inden for tre hverdage, skal du kontakte os på telefon 7696 1800.