Fugle i naturen

19.09.21 – 25.09.21

Fugle i naturen

i samarbejde med Klaus Melbye fra Vadehavscentret

På fuglekurset i september er det tiden at nyde de store flokke af trækfugle, der fouragerer i Vadehavet på deres vej sydpå, og på kurset i september har vi også altid en aften med ’Sort sol’ på programmet. Her drager vi ud for at se stærene gå til ro i tagrørene i Ribemarsken.

Alle vores ’Fugle i naturen’-kurser arrangeres i samarbejde med Vadehavscentrets dygtige folk – direktør Klaus Melbye og Emil Vesterager, som er vores guider i løbet af ugen på turene ud i den danske sensommer.

Vi er på tur hver dag og kører med bus ud til de bedste steder at se fugle – både de særlige og de mange. Vi udforsker Vadehavskysten, men tager også ud til andre interessante fuglelokaliteter – og altid med fagfolk som kyndige guider.

På højskolen har vi foredrag, fællessang, samvær og alt det, der hører med til et højskolekursus.

Kursusledere
Hanne Pedersen og Mona Østerlund

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

 

Ja tak! Tilmeld mig Fugle i naturen

 

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 19. september 2021
Slutdato: 25. september 2021
   
Pris:  4.950 kr.
   

Hent brochure