Fugle i naturen

07.02.21 – 13.02.21

Fugle i naturen

i samarbejde med leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Vintertid er også fugletid, og vi drager ud i naturen for at se de fascinerende fugle i vinterdragt. I Vadehavet skal vi se nogle af de første vinterfugle og overvintrende vadefugle, og en af dagene har vi fået mulighed for at komme til Sprogø, der normalt er lukket for mennesker og derfor er et godt sted for fugle.

Som altid er kurset tilrettelagt i samarbejde med Vadehavscentret, og vi har direktør Klaus Melbye og biolog Emil Vesterager med som kyndige guider på turene i Vadehavsområdet. De kender de gode fuglesteder og vil tage os med ud for at se på de store flokke af spidsænder, pibeænder, gravænder og strandskader ved Ballum Sluse; til Rømødæmningen for at se sølvhejrer og vadefugle; til Hviding Engsø for at se skallesluger og knarænder og til Ribemarsken for at opleve de mange bramgæs og overvintrende andefugle.

En afstikker syd for grænsen bliver det også til for at afsøge nogle af kogenes rige fugleliv, blandt andet den invasive nilgås.

Vi kører med bus ud til alle de gode fuglesteder og har bussen med os hele dagen, så vi har stor fleksibilitet og kan altid tage en afstikker, hvis guiderne får nys om spændende fugle i nærheden.

På højskolen føjer vi foredrag, sang og samvær til alle de store oplevelser i det fri. Blandt andet skal vi høre et foredrag med direktøren for Dansk Ornitologisk Forening, Sigrid Andersen.

Kursusledere:
Mona Østerlund og Hanne Pedersen

 

 

Ja tak! Tilmeld mig Fugle i Naturen 

Hent kursusbrochure

 

Tilmeld dig

Varighed:1 uge
Startdato:7. februar 2021
Slutdato:13. februar 2021
  
Pris: 4.950 kr.
  

 Hent brochure