Fugle i naturen

06.02.22 – 12.02.22

Fugle i naturen

i samarbejde med leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger på udflugter ud i betagende og storslået natur. Uanset årstid er fuglene altid fantastiske at betragte, og hver årstid byder på særlige oplevelser. På dette kursus skal vi ud for at se fugle i vinterdragt. Kurset tilrettelægges i samarbejde med de dygtige fagfolk på Vadehavscentret, hvorfra leder Klaus Melbye og biolog Emil Vesterager er vores guider på ture i Vadehavsområdet – og uanset, hvor turen går til, har vi lokalkendte eksperter som kyndige guider. Derfor kan du være med og få stort udbytte, uanset om du er rutineret fugleentusiast eller nybegynder.

I løbet af ugen skal vi som altid flere dage til det imponerende Vadehavet, og vi når også både til Rømø og Ribemarsken samt til Schûttsiel syd for grænsen. Andre dage går turen til Blåvand Fuglestation og til den store og fuglerige Filsø tæt på Vesterhavet. På højskolen er der også tid til foredrag, fællessang, fællesskab og alt, hvad der hører højskole til. Fredag har vi for eksempel fornøjelsen af direktøren i Dansk Ornitologforening Sigrid Andersen. Bussen er med hele ugen, så du kan altid få varmen.

Medbring

Praktisk tøj, gummistøvler, kikkert/teleskop, drikkedunk, termokop/drikkebæger og pas.

Kursusledere

Hanne Pedersen, mangeårig kursusleder på Askov Højskole.
Mona Østerlund, højskolelærer, journalist og forfatter.

Underviser

Klaus Melbye, Leder af Vadehavscenteret.

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

 

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 6. februar 2022
Slutdato: 12. februar 2022
   
Pris:  5.050 kr.
   

Hent brochure

OBS! Vi oplever i øjeblikket fejl på vores tilmelding som betyder, at du ikke får en bekræftelsesmail. Din tilmelding er modtaget og registreret i vores system. Hører du ikke fra os inden for tre hverdage, skal du kontakte os på telefon 7696 1800.