Kauflin & Fonnesbæk – Jazz i verdensklasse

Onsdag 21. februar kl. 20.00 byder Askov Højskole igen på jazzkoncert i verdensklasse.

Vi får besøg af den amerikanske pianist og komponist Justin Kauflin og Thomas Fonnesbæk, bas. Justin Kauflin, er 31 år og det man kalder for et “vidunderbarn” og er derudover også blind. Han har i forlængelse af sit samarbejde med Thomas Fonnesbæk på Montmartre, brugt ham som bassist på turneer i Europa og Asien. De har netop udgivet duo cd’en, Fonnesbæk & Kauflin, Synesthesia, som indtil videre er blevet meget fint anmeldt!

4,5 stjerner ud af 5 mulige i verdens førende JazzMagasin, All About Jazz

Thomas Fonnesbæk, (1977) er bassist, komponist, producer og musikpædagog – har spillet med store udenlandske navne og lokale stjerner, medvirket på mere end 100 cd produktioner. Af internationale topnavne kan nævnes Enrico Piernunzi, Justin Kauflin, Christian Sands,  Didier Lockwood og er fast medlem i Lars Jansson Trio, Thomas Clausen Trio, Eeg/Fonnesbæk, mfl. Har også arbejdet med mange pop-artister, her iblandt Lis Sørensen, Søs Fenger, Kaya Brüel mfl.

Har været ansat som MGK lærer i 13 år ved Helsingør Musikskole og MGK, bas, guitar, klaver hørerlærer/teori, sammenspil og SSP.

Har desuden løbende været tilknyttet Københavns Musikkonservatorium som timelærer.

Både Justin og Thomas har synæstesi – synæstesi betyder samsansning, som er et sjældent forekommende fænomen, hvor forskellige sanseindtryk er koblet til hinanden. Justin og Thomas har lyd/syn-synæstesi, så for dem er en given tone altid koblet til den samme farve, og derfor har man et virkeligt synsindtryk af musik i farver.

Der er lavet en film om Justin Kauflin, ‘Keep on, Keeping on’, som er produceret af Michael Jacksons producer, Quincy Jones. Quincy Jones har taget Justin “under vingerne” og han er en fast del af Quincy Jones Productions aktiviteter rundt omkring i verden.

Det bliver jazz i verdensklasse, når Justin Kauflin og Thomas Fonnesbæk giver koncert på Askov Højskole.

Foredragssalen – Entré: 75 kr