KENDT TV-JOURNALIST HOLDER FOREDRAG PÅ ASKOV HØJSKOLE

OM AT VÆRE FLYGTNING OG IKKE KUNNE HOLDE SIN MUND

Onsdag den 14. november kl. 19:00 til 20:30 kan du opleve den kendte tv-journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud i et spændende, sjovt og kontroversielt foredrag på Askov Højskole.

I foredraget “Hvor taler du flot dansk!” kommer Abdel Aziz Mahmoud med et dynamisk og bevægende indspark til den skarpladte debat om indvandrere og integration i dagens Danmark – et indspark med masser af humor, vid og bid.

Abdel Aziz Mahmoud er nemlig ikke, som danskere er flest. Han er journalist og kendt fra tv. Og så er han ikke mindst muslimsk flygtning – oven i købet af første generation – og en flygtning, der ikke længere kan holde sin mund.

I 2017 skrev Abdel Aziz Mahmoud derfor bogen, “Hvor taler du flot dansk!”. I bogen fortæller han sin personlige historie om at blive accepteret som dansk. Og det den bog og den historie, foredraget af samme navn tager udgangspunkt i.

Foredraget med Abdel Aziz Mahmoud finder sted i foredragssalen på Askov Højskole onsdag den 14. november fra kl. 19.00 til 20.30.

Entré: 75 kr – Køb billet

Få ekstra foredrag onsdag for kun 25 kroner mere

Før Abdel Aziz Mahmouds foredrag holder forfatter, journalist og samfundsdebattør Gretelise Holm et foredrag på Askov Højskole onsdag kl. 14.30, hvor hun med udgangspunkt i sin egen opvækst fortæller om at vokse op i et fattigt hjem i halvtredsernes Danmark.

Gretelise Holm udgav i 2012 erindringsbogen og bestselleren “Jesus, pengene og livet”, og det er med afsæt i denne bog, at hun med humor og bid giver indblik i en barndom, hvor hun nåede at have 10 forskellige barndomshjem og gå i seks forskellige skoler.

Har du lyst til også at opleve Gretelise Holms foredrag, giver Askov Højskole dig mulighed for at få begge foredrag onsdag til en samlet pris af 100 kroner – altså kun 25 kroner mere end for et enkelt foredrag.

Billetter til begge foredrag kan købes her: https://www.place2book.com/da/index