Kendt TV-vært spidder politikerne på Askov Højskole

Clement Kjersgaard er en skattet foredragsholder på Askov Højskole, og mandag 28. september kommer han og spidder politikerne og tager temperaturen på demokratiet.

De taler så meget om det, politikerne. Og det er demokratiet, de taler om og hylder.

Men tv-vært og grundlægger af det politiske magasin RÆSON, Clement Kjersgaard, spørger, om demokratiet mest af alt ikke er i krise, og om politikerne af i dag faktisk selv er med til at undergrave det politiske system og demokratiet, som de er en del af og lever af. – De seneste års turbulens, som man også har set i dansk politik, er en del af en global tendens og en fundamental skepsis hos vælgerne, der blandt andet protesterer mod politikernes nedvurdering og undergravning af basale demokratiske principper, siger Clement Kjersgaard, som ved et foredrag mandag 28. september kl. 19.30 på Askov Højskole vil uddybe sin analyse og vurdering af demokratiets sundhedstilstand.

I sit foredrag vil Clement Kjersgaard advarer landets nye klasse af politikere og ‘professionelle’ omkring det politiske system mod at undervurdere vælgernes utilfredshed.

Den kendte og skarpe tv-vært og interviewer har ved flere lejligheder besøgt Askov Højskole, og om eftermiddagen, hvor han taler om aftenen ved et offentligt foredrag, har Clement Kjersgaard holdt en workshop sammen med højskoleeleverne om mediebranchens fremtid.

Clement Kjersgaard er en de foredragsholdere, der gennem de seneste år har haft og stadig har en regulær tilknytning til Askov Højskoles undervisnings- og foredragsaktivitet.