Korte Kurser

Korte højskolekurser på Askov Højskole

Vil du have aktiv ferie? Tag på højskole! På Askov Højskole kan du bruge en uge på at dyrke dine interesser og møde nye mennesker. En uge lyder ikke af meget, men vi garanterer, at du vil tage herfra fuld af inspiration og ny energi. Kurserne er fordelt ud over hele året.

Der er mange forskellige højskolekurser at vælge imellem. Find dit her:

Kunst og kreativitet

Lad op på kreative højskolekurser, hvor du kan fordybe dig i fx maleri, strik, tegning og patchwork.

Fugle og vandring

Find ro i naturen på højskolekurser i vandring og fuglekiggeri eller dyrk sjov og rytmisk bevægelse som dans.

Sang, musik og dans

På Askov finder du et væld af kurser for dig, der elsker at danse, synge, spille eller bare lytte til musik.

Kultur, litteratur og historie

Højskolekurser fulde af kulturelle foredrag og skrivekurser for dig, der vil skrive erindringer.

Foto, video og spil

Kombiner højskolelivet med din interesse for fx at lege med videooptagelse eller at lære at spille Bridge.

Familiekurser

Tag på aktiv ferie for hele familien – fra barn til bedsteforældre. En uge med fællesskab, udflugter og nye venner.