Kreativ på Askov

06.11.22 – 12.11.22

Kreativ på Askov

Broderi – Patchwork – Strik – Akvarel

Fordyb dig i det kreative og få indblik i nye tendenser inden for kunst og kultur. På kurset kan du vælge mellem fire forskellige linjer:

Fælles for alle 4 linjer:

Du får mulighed for at motionere. Undgå stivhed i nakke og skuldre med kyndig vejledning ved Lisa Østergaard.

Morgensamling ved Kristian la Cour samt højskolens øvrige lærere og elever.

Foredrag om Grønland med højskolelærer på Askov Højskole Ole H. B. Andreesen .

Forhenværende forstander på Bornholms højskole Lillian Hjorth-Westh fortæller om Edith Piaf. Alle kender Edith Piaf , – spurven med den store stemme. Men ikke alle kender hendes historie. Hendes halvsøster Simone Berteaut har skrevet om hende i bogen, Piaf-Frankrigs store sangerinde. Bogen er udgangspunktet for foredraget, der er en fortælling fra hendes fødsel til død, krydret med hendes dejlige sange. Det er en dramatisk livshistorie. Der var store op og nedture og man kan høre hende både grine og græde. Hun blev bare 48 år men nåede de store scener overalt i verden. Det var der ingen der havde regnet med, da hun i 1915 på dramatisk vis kom til verden i det fattige Belville kvarter i Paris. Vi hører hendes historie.

Den anden fortælling er om Otto Brandenburg-Baggårdspumaen. Mange kendte ham og kom til at holde af ham. Hans talent var stort. Han kunne både spille skuespil, lave film, synge og lægge stemme til tegnefilm.

Dorte Rørmann holder oplæg og dialog om sundhedseffekterne ved kreativt arbejde og ikke mindst, hvordan dette kan bidrage til fællesskaber, bæredygtighed og verdens sundhed. Hun er medforfatter af den internationale strikkebog RED
(rescue endangered by design) og har eksempler med fra projektet.

En udflugt går til det nyrenoverede Vejen Kunstmuseum. En anden tur går til det historiske Skibelund Krat. På begge ture er der guide.

Højskolelærer Kristian la Cour står for sangaften

Undervisere
Karina Rosenborg Sloth
Jena Kofoed
Karen Marie Dehn
Pia Brix Thomsen

Kursusleder
Ulla Henningsen

Særligt omkring Corona

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Start: 6. november 2022
Slut: 12. november 2022
   
Pris fra:  5.050 kr.
   

Hent brochure

Tilmelding

OBS! Vi oplever i øjeblikket fejl på vores tilmelding som betyder, at du ikke får en bekræftelsesmail. Din tilmelding er modtaget og registreret i vores system. Hører du ikke fra os inden for tre hverdage, skal du kontakte os på telefon 7696 1800.