KREATIV PÅ ASKOV

07.11.21 – 13.11.21

Kreativ på Askov

Broderi – Patchwork – Strik – Tegne, male, modellere

På kurset får du mulighed for at fordybe dig i et kreativt emne, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der en række fælles aktiviteter i forbindelse med de fire sideløbende kurser. Du kan vælge mellem fire forskellige linjer: Patchwork, Strik, Broderi og Tegne, male, modellere. Derudover  er der en række andre aktiviteter fælles for de fire hold.

Velkommen til en kreativ, lærerig og hyggelig uge på Askov Højskole.

Kursusleder
Ulla Henningsen

 

 

Ja tak! Tilmeld mig KREATIV PÅ ASKOV

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked. 

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Start: 7. november 2021
Slut: 13. november 2021
   
Pris fra:  4.950 kr.