KRISTIAN JENSEN – UDEN FILTER PÅ ASKOV HØJSKOLE

Kristian Jensens politiske drøm brast, da han foruden at være ex-skatteminister, tidligere udenrigsminister og afgået finansminister sidste år også blev forhenværende næstformand i Venstre. Siden er Kristian Jensen også blevet frataget alle sine ordførerskaber og udvalgsposter, efter han ragede uklar med den nye Venstre-ledelse.

Tirsdag 24. marts kl. 19.30 vil Kristian Jensen på Askov Højskole i et ærligt og åbent foredrag fortælle, hvordan politik kan være brutalt og uden retfærdighed – og samtidig være smukt og givende – og det sker med afsæt i en mere end 20 år lang karriere inden for dansk top-politik.

Kristian Jensen fortæller om sin kamp for at skabe et bedre Danmark – og om alle de op- og nedture, der har være undervejs, om de mange personlige relationer og nære venskaber, politik har givet, og om mødet med andre mennesker, der som han selv brænder for det, de engagerer sig i.

Foredraget er kommet i stand gennem et samarbejde mellem dagbladet JydskeVestkysten og Askov Højskole og præsenteres af nyhedschef Kim Dahl Nielsen, JydskeVestkysten, og linjefagsleder Ole H.B. Andreesen, Askov Højskole.

Billetter kan købes via JydskeVestkysten på nembillet og koster 100 kr. + 15 kr.  i gebyr for abonnenter på JydskeVestkysten, mens prisen er 120 kr. + 15 kr. i gebyr for ikke-abonnenter.

Billetter kan kun købes gennem JydskeVestkysten.

Dørene åbnes kl. 19.00

Festsalen