Kunst i naturen

19.09.21 – 25.09.21

Kunst i naturen

Fordyb dig i kunst og kreative processer: Vi tager ud i den danske natur for at lade os inspirere, tegne og male. Ugen byder på masser af inspirerende naturoplevelser og arbejde i det fri.

På kurset bliver du præsenteret for forskellige teknikker og materialer, bl.a. blyant, blæk, akvarel og ler. Der er mulighed for fordybelse i det som tiltaler dig mest. Afhængig af vejret vil det være muligt at arbejde både ude og inde.  Alle kan være med, både begyndere og øvede.

Hele ugen er krydret med alt det bedste fra højskolelivet: morgensamlinger, fællessang med Kristian la Cour og den gode højskolemad.

Materialer

Skolen sørger for grundmaterialer som kan bruges. Har du egne pensler, papir, farver m.m. som du gerne vil arbejde med vil det være godt at tage det med.

Kursusleder: Lene Kersting

Lene er uddannet keramisk designer fra Designskolen i Kolding. Hun har i en periode studeret maleri på Icelandic College of Arts and Crafts i Reykjavik.

Ugens program er under udarbejdelse.

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne. Du skal medbringe Coronapas. Der er tre muligheder:

  • Negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Vaccinepas.
  • Coronapas for immunitet (hvis du har haft Corona inden for de sidste 180 dage)

Er du vaccineret inden for de sidste 14 dage, skal du samtidig fremvise en negativ test.

I løbet af kursusugen sørger vi for, at du får en Coronatest på skolen.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Ja tak! Tilmeld mig Kunst i Naturen

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 19. september 2021
Slutdato: 25. september 2021
   
Pris:  4.950 kr.
   

Hent brochure