Lokaleudlejning

Kurser og konferencer til højskolepriser

Askov Højskole er en af landets ældste og mest traditionsrige højskoler. Den besøges hvert år af i hundredvis af unge fra ind- og udland, ligesom den året rundt danner ramme om et meget stort antal ugekurser for et mere modent publikum.
For nogle år siden oprettedes en efterskole, der hvert år kan melde fuldt hus.

Men Askov Højskole er mere end det. Det er også en moderne virksomhed, der er smukt beliggende i parklignende omgivelser, der danner en perfekt ramme om kurser og konferencer, som vi gerne tilpasser den enkelte forening, organisation eller virksomhed. Men da vi er en skole – og det lægger vi megen vægt på – er der tale om arrangementer til højskolepriser.

Vi råder over et auditorium, der kan tage 200 personer, en sal hvor vi kan stille stole op til 500 tilhørere, samt en mindre, der kan tage 100. Ved siden af har vi et utal af mødelokaler af forskellig størrelse.

Vi har det nødvendige AV-udstyr, og med en lærerstab med mange forskellige kvalifikationer, er der måske mulighed for at finde en af de foredragsholdere, som I netop har brug for.

På Askov Højskole har vi dagligt 175 personer på kost. Vi er vant til at betjene mange mennesker, så det er ikke noget problem for vort moderne køkken at bespise 400 gæster. Der kan vælges mellem den traditionelle højskolemad eller festmiddage – alt efter hvad jeres budget siger.

Er du til motion, hvilket man ofte kan trænge til på et kursus, hvor man sidder meget og måske tager lidt for meget af den gode mad, så er der kun en kilometer til et af landets mest moderne idræts- svømme- og motionscentre. Vi laver gerne aftaler med centret på jeres vegne.

Vi er et anderledes kursuscenter

Der er ikke minibar og tv på værelserne, og kursusdeltagerne skal selv rede deres senge. Vi lægger vægt på at være det, vi er – en højskole, så har I brug for morgensang, aftenunderholdning, eller musiskalsk underholdning i det hele taget, så kan vi også arrangere det. I vil opdage, at der til forskel fra andre kursus- og konferencecentre, er en helt unik stemning på en højskole – og priserne – det er højskolepriser. Vores værelseskapacitet er afhængig af årstiden. Men selv i den periode, da vi har højskoleelever på lange kurser, vil man kunne disponere over mindst 34 nyligt renoverede enkelt/dobbeltværelser og otte lejligheder – alle med bad og toilet. Uden for højskolesæsonen råder vi over omkring 275 sengepladser af forskellig kvalitet.

Ligseom Askov Højskole og Efterskole har et værdigrundlag, som vi underviser ud fra, således har vi også et værdigrundlag for vores udlejning. Det går kort og godt ud på altid at have tilfredse gæster. Kontakt skolens kontor og rekvirer et uforbindende tilbud.

Sådan finder du Askov Højskole:

Fra Kolding eller Esbjerg: Motorvej E 20.
Frakørsel nr. 68 ved Vejen.
Herfra fører vejskilte til Askov Højskole.
Køreafstanden er 2 1/2 time fra København,
fem kvarter fra Århus,
1 time fra Odense.
Alle intercitytog holder i Vejen.
Herfra er der tre kilometer til højskolen.
Vi arrangerer gerne samlet afhentning i bus.

Kontakt?

For at høre mere om leje af Askovs lokaler, kan du kontakte os på +45 7696 1800 eller info@askov-hojskole.dk