Medarbejderne

Ann Madsen

Køkkenpersonale

Anne Mia Eeg (barsel)

Anne Mia er uddannet kok og er køkkenleder på Askov Højskole. Anne Mia har ansvaret for det kulinariske på højskolen, er fortaler for bæredygtighed og går meget op i at reducere madspil.

al@askov-hojskole.dk / tlf. 60 19 05 30

Laila Thy Mogensen

Laila er uddannet kostvejleder, står for specialkosten og er konstitueret souschef på Askov Højskole. Laila giver kostvejledning og holder foredrag om ernæring og sundhed. ltm@askov-hojskole.dk

Mette Søndergaard

Mette er uddannet Ernæringsassistent. Mette er god i den lune afdeling og altid frisk på en god snak med eleverne.

Sofie Frisgaard Madsen (Barsel)

Sofie er uddannet ernæringsassistent og køkkenets “Bagerjomfru”. Sofie er meget kreativ og nytænkende i den måde, hun fremstiller maden. Med Sofie i køkkenet mangler Askov ikke brød og flotte kager.

Pernille Müller

Pernille er uddannet cater. Pernille er køkkenets tornado og garanterer, at maden smager godt og ser lækker og indbydende ud.

Bianca Hermansen

Bianca er køkkenets flexjobber, der sørger for, at der altid er kaffe og the klar. Hun har god ordenssans og er altid behjælpelig med et smil.

Carina Christiansen

Carina er uddannet Ernæringsassistent. Carina er god i alle afdelinger og skaber en ro i køkkenet, selv når der er mest tryk på.

Signe Simson

Signe holder skansen for Sofie, mens hun er på barsel. Hun er nytænkende og kreativ i køkkenet. Signe er uddannet kok.

Rune Højbjerg Vejlgaard

Rune er cater og vores ubestridte Nutella-konge og grillmester. Han går op i at lave velsmagende mad og bruger råvarerne kreativt.

Sasi Udom

Sasi er vores grønne frontløber og quinoa-dronning. Hun er særlig skarp på vegetarkost og gør alt, hvad hun kan for at bruge hele råvaren. Sasi har en forkærlighed for palmekål, og er uddannet ernæringsassistent.

Rengøring

Rikke Tønder