Midsommer i Askov

 

13.06.22 – 17.06.22

Midsommer i Askov

 

Få indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Ugen er fuld af studiekredse med debat med journalist og underviser Ole H.B. Andreesen og workshop med freelancejournalist og forfatter Mona Østerlund.  Du kan boltre dig i det kreative værksted med keramiker Lene Kersting. Kan du lide at synge, kan du også synge kor med Kristian la Cour.

Der er foredrag med den prisvindende arkæolog og inspektør ved Nationalmuseet, Jeanette Varberg, foredrag med forfatter Jens Blendstrup, forfatter Jens Andersen fortæller om sin seneste bog “Et liv med LEGO”, foredrag med forfatter Sissel-Jo Gazan og fremtidsforsker Anne Marie Dahl.

Heldagstur går til Johannes Larsen Museet i Kerteminde, hvor vi skal nyde fynbomalerne. Derefter besøger vi Den Fynske Landsby i Odense og slutter med eftermiddagskaffe på Sortebro Kro.

Koncerten er med duoen Margrete Grarup og Michael Sunding – et musikalsk makkerpar, der i den grad går direkte til kernen i musikken – ærligt og hudløst, 100 % i nuet! WITHIN THE SPIRIT hvor vi tydeligt mærker der fælles kærlighed til deres fælles musikalske udgangspunkt med dybe rødder i gamle spirituals, gospel og blues.

Hele ugen er pakket ind i den ægte højskoleoplevelse med morgensang, foredrag, lækker økologisk mad fra højskolekøkkenet og sangaften med Kristian la Cour.

Kursusledere:
Mona Østerlund og Kristian la Cour

 

Særligt omkring Corona

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 13. juni 2022
Slutdato: 17. juni 2022
   
Pris:  3.900 kr.
   

 

Hent brochure

Tilmeld dig