Midsommer på Askov

14.6.21 – 18.6.21

Midsommer i Askov

 

Få indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Ugen er fuld af studiekredse med debat med journalist og underviser Ole H.B. Andreesen og freelancejournalist og forfatter Mona Østerlund. Der er novelle- og digtværksted med fortæller Lillian Hjorth-Westh og du kan boltre dig i det kreative værksted med keramiker Lene Kersting. Kan du lide at synge, kan du også synge kor med Kristian la Cour.

Der er foredrag med bl.a. sprogforsker Michael Ejstrup, skuespiller og sanger Annika Hoydal, samtaleforedrag med præst Mikkel Wold og skuespiller Bodil Jørgensen.

I løbet af ugen tager vi en heldagstur til ”hollænderbyen” Friedrichstadt, hvor vi skal sejle på kanalerne og besøge Menonitterkirken. Turen går videre til det historiske Roter Haubarg – den smukke bondegård fra 17. århundrede, som ligger på halvøen Eiderstedt.

Underholdningen står duoen Jane og Shane for. Han er fra Irland og hun er fra England. Jane & Shane blev landskendte, da de optrådte med Niels Hausgaard. Glæd dig til en forførende og original koncertoplevelse med irsk/britisk folkemusik.

Hele ugen er pakket ind i den ægte højskoleoplevelse med morgensang, foredrag, lækker økologisk mad fra højskolekøkkenet og sangaften med Kristian la Cour.

Kursusledere:
Lillian Hjorth Westh og Kristian la Cour

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 14. juni 2021
Slutdato: 18. juni 2021
   
Pris:  3.800 kr.
   

Hent brochure