Musik på Tværs

Trio Con Brio

Få ledige pladser

19.11.17 – 25.11.17

På kurset Musik på tværs kommer du tæt på musik- og kulturlivet. Du oplever unikke værker inden for mange genrer – og sammen udforsker vi deres betydning i en kulturhistorisk sammenhæng.

Foredragsholdere
Mathias Hammer – uddannet pianist, musikformidler i DR’s P2
Nila Parly – operaforsker og dramaturg. Uddannet operasanger fra Roms Konservatorium “Santa Cecilia” og ph.d. i musikvidenskab fra Kbh.’s Universitet
Peter Dürrfeld – forfatter og musikanmelder ved Kristeligt Dagblad
Iben Krogsdal – forfatter og salmedigter
Jørgen de Mylius – radiovært på DR”Efter Skoletid” og ”Top 20” i radioen i 60´erne, ”Melodi Grand Prix” i TV med start i 1978 og store TV-serier som ”Eldorado”, ”Popnøglen”, ”Superchancen” m.m.
Søren Schauser – kulturjournalist og kritiker på Berlingske med speciale i klassisk musik. Underviser desuden i teoretiske fag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Anette Faaborg – fhv. rektor ved Vestjysk Musikkonservatorium
Valdemar Lønsted – fhv. radiovært på DR P2 – bl.a. ”Søndagsklassikeren” og natteprogrammet ”Det tredje øre”
Henrik Engelbrecht – tidl. operadramaturg ved Det Kgl. Teater,
tidligere musikchef i Tivoli, kunstnerisk konsulent for en række organisationer og koncertsteder, studievært på DR-P2 ”Parnasset”

Koncerter
Trio con Brio Copenhagen – verdensberømt klavertrio, der har spillet i de store koncertsale i Europa, USA og Asien – bl.a. Concertgebouw, Carnegie Hall, Wigmore Hall og Konzerthaus Berlin

Duo Tango PianissimoChristian Gerber, bandoneon og Fernando Bruguera, klaver. Christian Gerber har været gæstesolist med bl.a. WDR Rundfunksinfonieorchester Köln, Hamburger Symphonikern, Staatsoper Hannover, Hamburger Philharmonikern og Berliner Konzerthausorchester.

Fernando Bruguera er argentinsk tangopianist, komponist og arrangør og er international kendt som tangomusiker. Han begyndte som ganske ung at spille klaver og blev hurtig opdaget som en musiker med særlig passion for tangoen

Koncerttur til Sønderborg
Før koncerten nyder vi en koncertmenu på Cafe Alsion

Koncert i Alsion – Sønderjyllands Symfoniorkester og Flensburger Bach-Chor og en lang række solister opfører Schumanns Faustscener. Dirigent Matthias Janz.

Kursusledere
Højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour

Se brochuren her Musik på Tværs 2017

 Ja tak! Tilmeld mig Musik på Tværs