Forstander: Klaus Majgaard

Klaus Majgaard

“Jeg kan simpelthen ikke forestille mig nogen mere vigtig opgave, jeg kunne påtage mig, end at være med til at udvikle højskolen. Lige nu er det formelle uddannelsessystem på vej til at blive meget strømlinet og præstationsorienteret. Det kalder i den grad på højskolen, som på en anden måde kan give tid til kreativitet og fordybelse”.

Klaus Majgaard har tidligere arbejdet som adjunkt på Copenhagen Business School og med udvikling og dannelsesmiljøer både i kommuner og inden for det frivillige sociale arbejde. Klaus har herunder været leder af Center for frivilligt socialt arbejde, børne- og kulturdirektør i Fredericia og børne- og ungedirektør i Odense.

Oprindeligt er Klaus uddannet cand.scien.adm. fra Roskilde Universitetscenter og Ph.d. fra Copenhagen Business School.

Klaus bor i forstanderboligen sammen med sin ægtefælle Gunver Majgaard, som er lektor i design af digitale læremilder på SDU.

Se aktuelle interview og artikler med Klaus:

Jydske Vestkysten: Højskolen skaber fællesskab og dialog

BUPL-magasin: Realistisk opsang til hyklere i spændingsfelter

Denoffentlige.dk: Oraklernes tid er forbi

Ledelse i dag: Kompleksitet i ledelse

klm@askov-hojskole.dk