På sporet af verdensarven

18.04.21-24.04.21

På sporet af verdensarven

 

Tag med ud til nogle af de ypperligste steder i Danmark, når vi drager på sporet af verdensarven for at opleve unik natur, stringent arkitektur og vores fælles historie.

Askov Højskole ligger lige midt mellem tre af de områder i Danmark, der har opnået den fornemme udpegning som UNESCO verdensarv: Vadehavet, Jelling Monumenterne og Christiansfeld, og de steder skal vi naturligvis besøge, når vi skal på sporet af verdensarven.

Gennem besøg på Vadehavscentret og udflugter til Fanø og marskområdet får vi indblik i Vadehavets betydning på globalt plan; vi hører om vikingernes historie og ser det imponerende anlæg omkring Jelling-stenene, og vi skal på kulturhistorisk byrundtur i den gennemrestaurerede herrnhuterby Christiansfeld. Vi besøger også det tyske mindretal i Haderslev for at blive klogere på immateriel verdensarv.

På alle turene bliver vi guidet af fagfolk og lokale eksperter.

Ugen byder også på både musik, fællessang og flere foredrag på højskolen. Blandt andet skal vi høre om, hvorfor der overhovedet findes UNESCO verdensarv.

Kursusledere
Mona Østerlund og Rikke Holm

 

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 18. april 2021
Slutdato: 24. april 2021
   
Pris:  4.950 kr.
   

Hent brochure