Patchwork

03.11.19 – 09.11.19

Udsolgt – Der er mulighed for at komme på venteliste

På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der en række andre fælles aktiviteter i forbindelse med de andre sideløbende kurser.

Kursets indhold
Rester og tasker.
Din resten pose rummer en skattekiste.
Du vil i løbet af ugen kunne arbejde med en masse tekniker som er specielt velegnet til rester men som selvfølgelig også kan syes af andre stoffer.
Der vil blive undervist i forskellige skære og symaskine tekniker ligesom vi også skal arbejde med de sidste nye trends.
Du har også mulighed For at kaste dig ud i at sy en lækker taske. Der vil være flere forskellige modeller at vælge imellem.
Er du mere til strimler er der også forskellige forslag til tekniker for eksempel kan du lege med interleaveteknikken eller andre sjove tekniker.

Medbring
Materialer til eget forbrug. Symaskine, brugsanvisning, trykfødder, forlængerbord og fodpedal. Almindeligt sy og tegnegrej, masser af stof og tilbehør. Har du en lineal, du ikke kan huske hvordan man bruger, så ta den med så finder vi ud af det. Der udsendes mere specifik materiale liste inden kursus start. Spørgsmål til kurset rette til karinasloth@hotmail.com

Underviser
Karina Sloth Hansen

Karina har syet patchwork i 25 år, og har undervist i hele landet de sidste 13 år. Karina er ”selvlært” men har taget en del kurser hos mange forskellige undervisere/designere. Karina syr modeller og designer både til blade og butikker. Karina repræsenterer både det traditionelle, og det mere moderne indenfor patchwork.

 

Fælles for alle 4 kurser
Du får mulighed for at motionere. Undgå stivhed i nakke og skuldre med kyndig vejledning ved Lisa Østergaard.

Morgensamling ved Kristian la Cour samt højskolens øvrige lærere og elever. Sangaften ledes af Kristian la Cour. Jørgen Printz Steinicke har fået til opgave at tale om farvelære. Det er et emne, som tidligere kursister har nævnt som en god ide.

Vi skal på tur til Odense, hvor vi besøger Galleri Galschiøt. Vi ser Jens Galschiøts værksted, og hører ham fortælle om et spændende liv. Han er en kendt og provokerende kunstner, som arbejder som billedhugger oftest i bronze. Vi kan nyde kaffe eller et glas rødvin, mens han fortæller.

En anden tur går til det stedlige Sønderskov Museum. Her er interessante udstillinger, måske også med julen som emne. Derefter besøger vi Julemandsmuseet, som nogen kender fra tv.

Kursusleder
Ulla Henningsen

Se kursusbrochuren her – Patchwork

Ja tak! Tilmeld mig Patchwork