Priser og startdatoer for ugekurser

Ugepriser pr. 1. januar 2022

Indkvartering på enkeltværelse: 5.050 kr.

Indkvartering på enkeltværelse med eget toilet/bad: 6.050 kr.

Indkvartering på dobbeltværelse: 5.550 kr. med eget toilet/bad.

Børn på familiekursus: 2.600 kr.

Dagskursister uden værelse får 20 % rabat på kurset.

 

Kurser med særpriser

Kor og kammer: 5.650 – 6.650 kr.

Sangkursus: Solosang: 5.650 – 6.650 kr.

Bridge på Askov: 5.150 – 6.150 kr.

Midsommer på Askov: 3.900 – 4.550 kr.

Efterårsmødet:

Hele Efterårsmødet fredag – søndag uden overnatning: 900,00 kr.

Hele Efterårsmødet fredag – søndag inkl. overnatning: 1450,00 kr.

Det er muligt at købe billetter til enkelte dage. Se priser på de enkelte dage på kursets egen side.

Alle kursuspriser for ugekurser dækker: undervisning, arrangementer og ekskursioner, kost, logi, sengelinned og håndklæder.

 

Ankomst og afrejse

Der er ankomst og indkvartering på kursets første dag kl. 15.00 – 17.00. Der er  afrejse på kursets sidste dag efter morgenmaden, som slutter kl. 09.00. Ca. tre uger før kursusstart sender vi praktiske oplysninger og det endelige program. Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet.

 

Betalingsbetingelser

Når vi har bekræftet din tilmelding til et ugekursus, opkræver vi et tilmeldingsgebyr på 500,00 kr. Gebyret fratrækkes i den endelige kursuspris. Tilmeldingsgebyret er et administrationsgebyr og tilbagebetales ikke. Du skal betale resten af kursusbeløbet senest tre uger før kursusstart.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser her

 

Afbestillingsbetingelser

Når du melder fra senest tre uger før kursusstart refunderer vi kursusprisen fratrukket tilmeldingsgebyret på 500 kr. Melder du fra senere end tre uger før kursusstart refunderer vi ikke kursusprisen. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab, så du kan få kursusudgiften dækket, hvis du er nødt til at melde afbud.

Er du ikke dækket af en afbestillingsforsikring gennem dit forsikringsselskab, kan du tegne en gennem Europæiske Rejseforsikring. Forsikringen koster 6,25% af kursets pris. Du skal tegne forsikringen indenfor 2 dage, efter du har modtaget denne mail. Klik her og tegn forsikring

Europæiske Rejseforsikring kan træffes på tlf. 3325 2525.

 

Corona-garanti

Coronavirussen har ramt hele verden, og det har medført en uforudsigelighed, som vi ikke har arbejdet med tidligere. Derfor giver vi corona-garanti. Corona-garantien betyder, at du får alle dine penge tilbage, hvis vi er nødt til at aflyse dit kursus helt. Er vi nødt til at aflyse delvist, får du rabat på kursusprisen. Aflyser du selv, skal du bruge din rejseforsikring.