Retningslinjer for Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Ligesom alle andre steder i samfundet er vi forpligtet til at overholde de gældende restriktioner, og vi gør os umage for imødekomme dem. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning. Du skal medbringe Coronapas, når du skal på kursus. Der er tre muligheder:

  • Negativ Coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Vaccinepas.
  • Coronapas for immunitet (hvis du har haft Corona inden for de sidste 180 dage)

Er du vaccineret inden for de sidste 14 dage, skal du samtidig fremvise en negativ test.

I løbet af kursusugen sørger vi for, at du får en Coronatest på skolen.

Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne. I starten af hvert kursus introducerer vi retningslinjerne på skolen, så alle kan føle sig trygge.

Du skal forvente, at alle kurser bliver afholdt som planlagt. Betalingsbetingelser gælder efter almindelige vilkår.

Eventuelle aflysninger

Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Er du ikke dækket af en afbestillingsforsikring gennem dit forsikringsselskab, kan du tegne en gennem Europæiske Rejseforsikring. Forsikringen koster 6,25% af kursets pris. Du skal tegne forsikringen indenfor 2 dage, efter du har modtaget denne mail. Klik her og tegn forsikring

Europæiske Rejseforsikring kan træffes på tlf. 3325 2525.

Forsamlingsforbud

Som højskole er vi ifølge regeringens retningslinjer undtaget for forsamlingsforbuddet. Vi følger retningslinjerne og har fokus på afstand og god håndhygiejne.