Retningslinjer for Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Ligesom alle andre steder i samfundet er vi forpligtet til at overholde de gældende restriktioner, og vi gør os umage for imødekomme dem. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning. Alle, der færdes på skolen, skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolens fællesarealer, fx på gangene og i spisesalen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne. I starten af hvert kursus introducerer vi retningslinjerne på skolen, så alle kan føle sig trygge.

Du skal forvente, at alle kurser bliver afholdt som planlagt. Betalingsbetingelser gælder efter almindelige vilkår.

Eventuelle aflysninger

Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Du har mulighed for at tegne en afbestillingsforsikring fra Europæiske Rejseforsikring gennem os, når du bestiller dit kursus. Forsikringen koster 6,25% af kursets pris. Forsikringen dækker KUN hvis den er bestilt sammen med kurset. Du kan altså ikke bestille den efterfølgende.

Forsamlingsforbud

Som højskole er vi ifølge regeringens retningslinjer undtaget for forsamlingsforbuddet. Vi følger retningslinjerne og har fokus på afstand og god håndhygiejne.