Kim Larsen trak fulde huse og begestring på Askov Højskole

Det kan godt være, at Kim Larsen har været død i godt ni måneder. Men den folkekære musiker kan stadig samle folk og medier bredt og overalt.

Mandag eftermiddag kiggede Danmarks store biografi-forfatter Jens Andersen forbi Larsens gamle højskole i Askov med sit landsdækkende foredrag om Kim Larsens unge år – og med Askov Højskoles Kristian la Cour på tangenterne.

Over 300 kiggede med i den for længst udsolgte festsal, og nej, hvor det levede, når Jens Andersen fortalte om Kim Larsens sidste ungdoms-erindringer, så man skulle tro, at det kom ud af den nu afdøde musikers egen mund. Og nej, hvor det lød, når der blev sunget Kim Larsen-fællessange – ført an af Kristian la Cour og Jens Andersen på scenen – og stemt i af de sangklare tilhørere i den propfyldte festsal.

Flere medier var også til stede, og hvad de bl.a. fik ud af det, kan ses herunder og på Askov Højskoles Facebook side , hvor der også er flere indlæg og lidt af Askov Højskoles egne videooptagelser fra arrangementet.

Og så husk, at Jens Andersen og Kristian la Cour vender tilbage med Kim Larsen-sangforedraget på Askov Højskole lørdag den 26. oktober kl. 15, hvor der allerede kan købes billetter til det her på Askov Højskoles kalenderside.

Artikel i Jydske Vestkysten Vejen

Artikel på TV SYDs hjemmeside

Indslag i TV SYD