Sangkursus

06.02.22 – 12.02.22

Sangkursus
med Sten Byriel og Julia Tabakova

Er du glad for at synge – så er her en enestående mulighed for at få trænet din stemme og blive endnu bedre til at udtrykke dig gennem sang. Vi har inviteret 2 af landet bedste kunstnere til at undervise på kurset, hvor du får mulighed for at arbejde både med musikalitet, sangteknik, kunstnerisk og sceniske nærvær. Kurset består af soloundervisning hos Julia Tabakova i at synge med klaverakkompagnement og soloundervisning hos Sten Byriel i sangteknik. Der vil dagligt være scenisk workshop og “masterclass”, hvor både Julia og Sten sammen underviser en elev ad gangen i overværelse af resten af gruppen. Ligesom alle deltagere vil få mulighed for at arbejde scenisk med et ensemble fra en opera, musical eller operette.

Hver dag starter med morgensamling og om eftermiddagen er der individuel undervisning med instruktørerne. Du overværer dine medkursisters solo-undervisning og lærer af den feedback, de får. Der er også masterclasses og scenisk workhop i løbet af ugen. Om aftenen holder vi minikoncerter, hvor vi optræder for hinanden. I løbet af ugen er der lærerkoncert, og en aften med visekoncert og fællessang. Vi afslutter kurset  med en offentlig koncert for dem, der har lyst til det.

Inspirerende foredrag

Vi har også inviteret Peter Langdal, som holder foredraget Hvordan man skaber den store oplevelse: Hvad er forudsætningerne for succes? Hvordan når du bedst “ud over rampen”? Hvordan sælger du dit budskab bedst muligt? Hvordan får du bedst “dit publikum” i tale? I et engagerende og underholdende foredrag fortæller Peter  med udgangspunkt i virke som en af Nordeuropas førende instruktører af såvel moderne dramatik, store klassikere, musicals og opera om sine metoder til at skabe den unikke oplevelse.

Alle kan være med

Kurset henvender sig til alle (uanset niveau), der har lyst til at synge og gerne vil blive endnu bedre til det. Før kurset skal du kunne synge 2-4 sange udenad (vise, lied, arie) og medbringe noder i 3 eksemplarer (til sanger, underviser og pianist).

I løbet af kurset vil du modtage soloundervisning af underviserne, som er:

Sten Byriel, bas
Sten sluttede en lang international operakarriere med base på Det Kongelige Teater i sommeren 2019. Han har sunget på de førende europæiske operahuse som Covent Garden, Salzburger Festspiel, Staatoper Unter Den Linden, Berlin og Théâtre du Chatelet i Paris. Fra 2020 til 2021 var han chef for Vejle Musik- og Kulturskole. Arbejder nu freelance som stemmecoach.

Julia Tabakova, solopianist, akkompagnatør og operarepetitør
Julia er født og opvokset i Ukraine, uddannet fra Det Nationale Tjajkovski Musikakademi i Kiev i 2004. I 2008 debuterede Julia fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Julia har været repetitør på Den Jyske Opera, sprogcoach på Det Kongelige Teater, og akkompagneret utallige operasangere (og instrumentalister) til koncerter, konkurrencer, optagelsesprøver og festivaler.

Kristian la Cour, kursusleder, højskolelærer, visesanger og komponist

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 6. februar 2022
Slutdato: 12. februar 2022

Priser fra:  5.650 kr.

Hent brochure

OBS! Vi oplever i øjeblikket fejl på vores tilmelding som betyder, at du ikke får en bekræftelsesmail. Din tilmelding er modtaget og registreret i vores system. Hører du ikke fra os inden for tre hverdage, skal du kontakte os på telefon 7696 1800.