Sidste chance: Stadig ledige pladser til Grundtvig kursus

“Kim Larsen var ikke bare gavflab og gadedreng, men en dannet grundtvigianer, der var blevet dannet af et intenst ophold på Askov Højskole” (Højskolebladet 31.10.2018)

Nu har du chancen for at gå i Kim Larsens fodspor og få en fantastisk uge på den højskole, der anses for Grundtvigs højborg i Danmark. Få et fascinerende indblik i Grundtvigs betydning for historie-fortællingen og Grundtvigs betydning for udviklingen af os som individer og folk og dannelsen af nationen og historiens gang.

Vi har nemlig stadig ledige pladser tilbage til ugekurset “Grundtvig og fortællingen”. Kurset starter på Askov Højskole søndag den 25. november. Det varer til og med lørdag den 1. december, og det ledes af vores nye forstander – teolog og tidligere præst Rikke Holm.

Kurset indeholder en række spændende foredrag, koncerter og arrangementer samt en guidet udflugt til Ribe med besøg i blandt andet Bispegården.

Hele programmet kan ses her: Grundtvig og fortællingen

.. og du kan tilmelde dig her: Ja tak! Tilmeld mig Grundtvig og fortællingen

 

Højskolebladets artikel om Kim Larsen kan ses her: https://www.hojskolebladet.dk/nyhedsarkiv/2018/okt/hoejskolemand-i-hjertet/