Skriv din livshistorie

21.11.20 – 27.11.20

Skriv din livshistorie

Skriv om dit liv – når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig en gave for dine børn og børnebørn. Alle har brug for at forstå, hvad de kommer af, hvad der har formet dem og hvorfor – og alles liv er værd at fortælle om.

På kurset får du hjælp til at komme i gang med din livshistorie. Du får redskaber til at kalde erindringer frem, som du troede, du for længst havde glemt, og du får redskaber til at skrive dem ned på en måde, så andre kan have fornøjelse af at læse dem – også selv om du måske aldrig har skrevet før.

Der er højst 25 deltagere på kurset, så alle har mulighed for at få vejledning af kursuslederne på det individuelle skriveprojekt. Det er ikke et kursus i slægtsforskning, men har du lavet slægtsforskning, kan du bruge kursets inspiration og metoder til at fortælle historien om slægten.

Mød forfatter Malene Lei Raben helt tæt på

I løbet af ugen er der intim-seance med  afsæt i Malenes erindringsbog ’Fruen’: Fri snak om at huske, skrive – eller lade være.

Malene Lei Raben (f. 1969) er cand. jur. mediejurist og fhv. adm. direktør for blandt andet spillestedet Vega. Sideløbende med karrieren har hun også været aktiv debattør, fast klumme-skribent for Politiken, tidligere ’smagsdommer’ på DR2, tv-vært og mor til tre. I dag er hun selvstændig juridisk rådgiver og skribent. Fruen er hendes første bog, som fortæller om en barndom, hvor moderen var præget af både frisind og en hadefuld skilsmisse, og tog kvindefrigørelsen så alvorligt, at hun endte med at betale en høj pris for det.

Kursusledere:
Mona Østerlund og Ole H.B. Andreesen

 

Print kursusbrochure

Ja tak! Tilmeld mig Skriv din Livshistorie

 

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 21. november 2020
Slutdato: 27. november 2020
   
Pris:  4.950 kr.
   

Hent brochure