Skriv din Livshistorie

Udsolgt – Der er mulighed for at komme på venteliste

17.02.19 – 23.02.19

Skriv om dit liv – når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig en gave for dine børn og børnebørn. Alle har brug for at forstå, hvad de kommer af, hvad der har formet dem og hvorfor – og alles liv er værd at fortælle om.

På kurset får du hjælp til at komme i gang med din livshistorie. Du får redskaber til at kalde erindringer frem, som du troede, du for længst havde glemt, og du får redskaber til at skrive dem ned på en måde, så andre kan have fornøjelse af at læse dem – også selv om du måske aldrig har skrevet før.

Det er ikke et kursus i slægtsforskning, men har du lavet slægtsforskning, kan du bruge kursets inspiration og metoder til at fortælle historien om slægten.

Kurset byder bl.a. på:

Foredrag med skuespiller og forfatter Flemming Jensen, som taler med afsæt i sin bog;
’I ly af latter’.

Foredrag med højskoleforstander Rikke Holm: “Dannelse og livet”
Erindingsformidler Henning Lindberg fortæller om Den Gamle By i Århus

Erindringscafe – ’huske’-spil med højskoleeleverne og Ole H.B. Andreesen