Skriv din livshistorie

20.02.22 – 26.02.22

Skriv din livshistorie

Få inspiration, tips og gode råd til, hvordan du kan få din historie fra tanke til papir – og måske i bogform. Alle har brug for at forstå, hvad de kommer af, hvad der har formet dem og hvorfor, og alles liv er værd at fortælle om. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Fortællingen om dit liv er samtidig en gave for dine børn og børnebørn.

På kurset får du hjælp til at komme i gang med at skrive din livshistorie. Du får redskaber til at kalde erindringer frem, som du troede, du for længst havde glemt og teknikker til at skrive dem ned på en måde, så andre kan have fornøjelse af at læse dem – også selv om du måske aldrig har skrevet før.

På programmet er der også inspirerende foredrag om livshistorie samt andre aktiviteter, der kan være med til at kalde erindringerne frem.

Det er ikke et kursus i slægtsforskning, men har du lavet slægtsforskning, kan du bruge kursets inspiration og metoder til at fortælle historien om slægten. Kurset giver dig værktøjer og mulighed for at få styr på dine erindringer.

Kursusledere

Mona Østerlund, freelancejournalist, forfatter og højskolelærer.

Ole H.B. Andreesen, journalist og linjefagsleder på Askov Højskole i journalistik.

Medbring

Noget at skrive på, som f.eks. computer, tablet – eller blok og kuglepen.

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage. Afbestiller du selv, skal din rejseforsikring dække tabet.

Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på skolen. Vi har spritstandere mange steder og opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Alle kurser bliver afholdt som planlagt. Hvis der er væsentlige ændringer i ugens program, eller vi er nødt til at aflyse kurset, får du direkte besked.

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge