Skriv din livshistorie – en gang mere – og nu med Lisbeth Lundquist

Askov Højskoles nye uge-kursus ”Skriv din livshistorie” har på kort tid opnået så stor succes, at kurset vil blive afviklet en ekstra gang dette efterår.

Det oprindelige kursus i uge 46 har længe været udsolgt. Derfor har kursuslederne, freelancejournalist og forfatter Mona Østerlund og journalist og linjefagsleder på Askov Højskole Ole H.B. Andreesen, fundet tid og plads til at arrangere et ekstra kursus. Det vil blive afviklet i uge 43 fra og med den 21. oktober til og med den 27. oktober.

 

Lisbeth Lundquist skal holde foredrag

Egentlig skulle det have været Gretelise Holm, der holdt foredrag på det nye kursus. Men foredragsholderen på det andet og første “Skriv din livshistorie”-kursus, Lisbeth Lundquist, har nu byttet med hende, hvilket betyder, at det bliver den kendte skuespiller og forfatter, der kommer og holder foredrag på det nye kursus onsdag den 24. oktober fra kl. 15 til 16.30. Og bagefter deltager hun i en intim-seance alene for deltagerne på kurset, hvor I får mulighed for at tale med Lisbeth Lundquist om det at skrive og huske.

Derudover vil der på kurset blandt andet være en vise- og sangaften med højskolelærer, visesanger og komponist Kristian la Cour samt en heldagstur til Den Gamle By i Aarhus.

 

Stadig ledige pladser 

Imens det oprindelige ”Skriv din livshistorie”-kursus længe har været udsolgt, er der stadig enkelte ledige pladser tilbage til det nye kursus. Tilmelding kan ske på www.askov-hojskole.dk  eller på tlf. 76 96 18 00.