Video video

04.07.21-10.07.21

VIDEO VIDEO

Praktisk filmkursus, hvor du lærer at lave korte og interessante film

Bliv skarpere på, hvad det kræver at lave en god fortælling i en helt kort video. Lær betydningen af idéudvikling, manuskript, planlægning, billedkomposition, lyd og redigering. De første dage er der oplæg og konkrete, praktiske øvelser. Derefter står den på selvstændigt arbejde med et selvvalgt projekt og individuel vejledning. På programmet er også inspirerende foredrag om film og fortælling gennem levende billeder.

Når ugen er slut, har du lavet en lille video på 1-2 minutter. Enten har du allerede en idé, du selv kan realisere på kurset, eller også finder du på noget undervejs. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt produkt. Kurset er relevant for dig, der vil lave (bedre) videoer til en forening, en youtube-kanal, din personlige hjemmeside eller sociale medier, til privat eller kommerciel brug.

Bemærk: Dette er ikke et ugekursus i at klippe video, men et kursus i historiefortælling med levende billeder. Der er en enkelt dags klippeworkshop i et af følgende programmer: iMovie (Mac) eller Luma Fusion (Windows) for begyndere og Adobe Premiere Pro, hvis du har erfaring med at klippe i andre programmer eller med Adobes programmer generelt.

Medbring

Kamera eller kameratelefon, eventuelt stativ. Bærbar computer du kan klippe på (ikke iPad, tablet eller en meget gammel computer). Medbring udstyr du kender – husk opladere. Du kan medbringe videomateriale filmet på forhånd (valgfrit).

 


Ja tak! Tilmeld mig Video Video

Kursusledere

Tilmeld dig

Varighed: 1 uge
Startdato: 4. juli 2021
Slutdato: 10. juli 2021
   
Pris:  4.950 kr.