Video video

05.07.20-11.07.20

VIDEO VIDEO

Lær at gøre det selv – bedre

På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat, erhvervsmæssig eller undervisningsmæssig sammenhæng og til sociale medier.

Bliv skarpere på, hvad det kræver at lave en god fortælling på ét minuts video. Lær betydningen af idéudvikling, manuskript, optagelse, billedkomposition, lyd og redigering. Undervejs arbejder du både med øvelser og konkret med dit eget projekt, som du viser frem ved ugens slutning.

Du vil møde undervisere med mange års erfaring fra feltet samt spændende oplægsholdere med perspektiver på det at fortælle historier med levende billeder.

Om du har fokus på din selvstændige virksomhed, vil inddrage videoproduktion i din undervisning eller blot vil redigere video til hobbybrug, er der hjælp at hente for dig på dette kursus.

Målgruppe

Alle med lyst til at lære mere om videoproduktion. Der er ingen forudsætning for at deltage, da der undervises på flere niveauer, f.eks. i redigering.

Medbring

Kamera eller kameratelefon, gerne med stativ (ikke et krav), samt egen computer.

Corona- garanti

Du kan trygt og sikkert bestille en plads på et højskolekursus. Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset pga. Corona, får du dine penge tilbage.

 

Print kursusbrochure
Ja tak! Tilmeld mig Video Video

Kursusledere

Ditte Svane, manuskriptforfatter, dramatur, filmlærer Askov Højskole

Johannes Guttorm, filminstruktør, tidl. filmlærer på Askov Højskole

 

Tilmeld dig

Varighed:1 uge
Startdato:5. juli 2020
Slutdato:11. juli 2020
  
Pris: 4.950 kr.
  

Hent brochure